Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport. continuă pe Hotnews

Inspectia Judiciara cere CSM sa reintroduca in raportul privind activitatea DNA observatiile critice la adresa lui Kovesi si ameninta cu un proces (Digi 24)

Inspectia judiciara someaza CSM sa reintroduca in raportul privind activitatea DNA pasaje negative scoase din document, constatari critice ale inspectorilor care au facut evaluarea in vara anului trecut si ameninta cu un proces in instanta, anunta Digi 24.

SONDAJ Ce credeti ca va face azi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cand va prezenta raportul privind activitatea DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa prezinte joi, la minister, raportul privind activitatea manageriala a DNA, dupa mai multe amanari. Va cere el, cu aceasta ocazie, revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau va evita sa faca o astfel de cerere? Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader va prezenta raportul privind activitatea DNA joi, la ora 18.00, la minister

Tudorel Toader va prezenta Raportul privind activitatea manageriala la DNA, joi, la ora 18. 00, la ministerul Justitiei, a anuntat ministrul pe pagina personala de Facebook.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

VIDEO LIVE TEXT Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta raportul privind activitatea manageriala a DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, joi, la sediul Ministerului Justitiei, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala a DNA. HotNews transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale ministrului JustitieiVezi live video in text.

Tudorel Toader prezinta astazi raportul privind conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta astazi, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala la DNA, la sediul Ministerului Justitiei.

Viorica Dancila, despre situatia de la DNA: Justitia trebuie sa fie independenta

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Justitia trebuie sa fie independenta si treb.

Tudorel Toader A ANUNTAT ziua si ora prezentarii raportului privind activitatea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie joi seara, de la ora 18. Raport privind activitatea manageriala la.

Viorica Dancila despre vizita la Bruxelles: Presedintia Consiliului UE este a intregii Romanii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit marti seara intr-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat ca e de parere ca a pus bazele guvernarii Romaniei la Consiliul UE si ca presedintia Romaniei va fi una dificila.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura la o functie in partid: Asta presupune o munca in plus

Premierul Viorica Dancila, presedinte al organizatiei de femei a PSD, a declarat joi ca nu va candida la o functie in partid la congresul extraordinar al formatiunii din 10 martie. Consider ca functia de pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )