Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila, dupa intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre DOSARE

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre DOSARE

Viorica Dancila a vorbit, joi, in cadrul sedintei de guvern, despre intrevederea pe care a avut-o miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului s-a aratat ingrijorat de. continuă pe B1

Culisele intalnirii dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Discutii pe tema presedintiei romane a Consiliului UE

Update: Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au discutat miercuri pe tema Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, atat in ceea ce priveste stadiul pregatirii dosarelor, cat.

Viorica Dancila a fost chemata de Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe Viorica Dancila, maine, la Palatul Cotroceni, scrie Administratia Prezidentiala. Intalnirea are loc pe fondul discutiilor din coalitia de guvernare pe tema unei OUG pentru amnistie si gratiere.

Klaus Iohannis, declaratii despre legile Justitiei: Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ, facand legi pentru ca anumiti conducatori sa scape de dosare

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

Claudiu Manda, despre intrevederea dintre Iohannis si Dancila: Privesc cu speranta aceasta intalnire

Presedintele Comisiei de Control asupra activitatii SRI,Claudiu Manda, a spus ca priveste cu speranta intalnirea pe care presedintele Klaus Iohannis o va avea, miercuri, cu premierul Viorica.

E OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat! S-a intamplat IMEDIAT dupa intalnirea cu premierul DANCILA

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete, imediat dupa intrevederea avuta la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Potrivit unui comunicat de presa emis de.

Premierul Viorica Dancila merge la Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia. intrevederea are locpe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonant.

Klaus Iohannis a invitat-o pe Viorica Dancila la discutii, la Palatul Cotroceni

Premierul Viorica Dancilase va intalni, miercuri,cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea vinedupadiscutia premierului cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker,.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Palatul Cotroceni: Premierul a fost chemat de presedinte pentru a da explicatii privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va deplasa miercuri la Palatul Cotroceni unde incepand cu ora 10:30 se va intalni cu Klaus Iohannis dupa ce presedintele a chemat-o pentru a da explicatii despre politicile.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

SURSE: Viorica Dancila i-ar fi spus presedintelui Iohannis ca doreste amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au avut o intalnire de aproximativ o ora la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre controversele privind posibila ordonanta de urgenta privind.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )