Libnet.ro
UNICEF

14:45

Viorica Dancila iese din nou la rampa cu noi acuzatii: Nenumaratele minciuni, manipulari si atacuri...

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila iese din nou la rampa cu noi acuzatii: Nenumaratele minciuni, manipulari si atacuri...

Viorica Dancila sustine ca decizia Bancii Mondiale prin care Romania intra in topul tarilor cu venituri ridicate, pentru anul 2019, arata ca rezultatele guvernarii PSD au fost unele foarte bune si demonteaza minciunile, manipularile si atacurile PNL. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al fostului premier. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea o desfiinteaza pe Viorica Dancila. Dezvaluiri uluitoare despre gratiere

Liviu Dragnea a vorbit din penitenciar despre celebra OUG 13, cea care facea posibila amnistia si gratierea. Fostul lider al PSD sustine acum ca ideea nu a fost a lui, ci a premierului din acea perioada, Viorica Dancila. Dragnea a vrut sa sublinieze si faptul ca Ordonanta de urgenta nu a fost o conditie impusa .

Liviu Dragnea, o noua parte a interviului dat dupa gratii: Nu as fi cerut gratiere, pentru ca doar vinovatii fac asta Viorica Dancila, la cateva ore: A facut presiuni pe tema amnistiei si gratierii

Fostul premier Viorica Dancila a reiterat miercurica Liviu Dragnea, lider PSD in cea mai mare parte a perioadei petrecute de ea la Palatul Victoria, a facut presiuni pe tema amnistiei si gratierii.

Viorica Dancila rupe tacerea dupa interviul cu Dragnea: Eu eram premierul Romaniei, nu sluga lui!

Viorica Dancila vine cu un raspuns acid dupa ce Liviu Dragnea a spus ca nu i-a cerut niciodata acesteia sa emite OUG pentru amnistie. Fostul premier l-a pus la punct pe fostul sau sef.

Legea Educatiei s-ar putea schimba din nou. Ce se intampla cu gradinitele si after-schoolul. Tot ce trebuie sa stie parintii

Legea Educatiei, abia modificata, ar putea suferi schimbari din nou. De data aceasta, este vorba despre niste prevederi noi, actuale, ce par a fi in concordanta cu situatia prezenta cauzata de criza din epidemia de coronavirus. Propunerile se arata inovative, astfel ca, daca vor fi adoptate, se prevad schimbari de substanta in sistemul educational romanesc.

Autoritatile de la Bucuresti, avertizate din nou de Comisia Europeana sa opreasca taierile ilegale de paduri si sa rezolve problema poluarii

Comisia Europeana avertizeaza din nou Romania - vizata de proceduri de infringement in domeniul mediului - sa opreasca taierile abuzive de paduri si sa rezolve problema poluarii aerului. Autoritatile de la Bucuresti au primit un termen de o luna sa ia masuri pentru a opri taierile ilegale de lemn, in caz contrar putand fi sesizata Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

Planul de relansare economica: Canalul Siret-Baragan apare din nou in programele de investitii

Proiectul Canalul Siret-Baragan este din nou resuscitat pe hartie, fiind pomenit in planul de relansare economica. Este un proiect vechi de zeci de ani, rostogolit de fiecare guvernare in planurile de investitii. Potrivit planului de relansare economica, investitiile in irigatii sunt estimate la circa 3,4 miliarde euro.

Miliardarul Bernie Ecclestone a devenit din nou tata, la aproape 90 de ani. Cum arata sotia mai tanara cu 45 de ani (GALERIE FOTO)

Bernie Ecclestone 89 de ani), fostul sef din Formula 1, tocmai a devenit tata pentru a patra oara. Sotia sa este Fabiana Flosi, cu 45 de ani mai tanara. Este cel de-al patrulea copil al lui Bernie.

Gabriela Cristea a slabit 25 kg. Dieta minune care a facut-o sa aiba din nou silueta din tinerete

Gabriela Cristea este mama a doua fetite si din pacate dupa cele doua nasteri, vedeta TV nu a reusit sa revina la silueta cu care a facut furori pe micile ecrane.

Anuntul asteptat de toti microbistii. Cand vom avea din nou spectatori in stadioane

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit marti despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioanele din Romania in conditiile amanarii masurilor de relaxare pregatite de Executiv pentru data de 1 iulie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )