Libnet.ro
UNICEF

15:45

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Dansul critica guvernarea in timp ce alti presedinti de stat lauda guvernarea din Romania si lauda progresele pe care le-a facut Romania

B1 B1,
Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Dansul critica guvernarea in timp ce alti presedinti de stat lauda guvernarea din Romania si lauda progresele pe care le-a facut Romania

Premierul Viorica Dancila a replicat, sambata, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit guvernul sau drept unul esuat si o catastrofa pentru Romania. Candidatul PSD in alegerile prezidentiale a numit. continuă pe B1

Dancila raspunde acuzatiilor lui Iohannis: Nu suntem un guvern esuat, suntem unul eficient. Alti presedinti de stat lauda guvernarea din Romania

Premierul Romania, Viorica Dancila a spus, la Alba Iulia, despre guvernul pe care il conduce ca nu este unul esuat, asa cum a acuzat presedintele Iohannis, ci unul eficient, lucru demonstrat de cifrele puse de la dispozitie de INS, de Comisia de Prognoza sau de Eurostat. Prezenta la un eveniment PSD, Dancila a spus ca, in timp ce Iohannis acuza Guvernul, alti presedinti de stat lauda progresele Romaniei.

Viorica Dancila, despre Tariceanu: A facut rau propriului sau partid. Vad un ALDE cazut si nu imi pare bine

Premierul Viorica Dancila a precizat ca il respecta pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar nu intelege gestul fostului presedinte al Senatului de a parasi Guvernarea. Eu l-am respectat pe domnul.

VIORICA DANCILA: Iohannis reinterpreteaza dupa bunul plac o decizie a CCR care este obligatorie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, obisnuit sa incalce Constitutia, presedintele Klaus Iohannis a trecut la urmatorul nivel: reinterpreteaza dupa bunul plac, in cheie electorala, o decizie a CCR care este obligatorie pentru toata lumea.

Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca Guvernul nu este unul esuat, asa cum a fost catalogat de presedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, asa cum o arata cifrele economice. Nu suntem.

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )