Libnet.ro
UNICEF

15:01

Viorica Dancila, la reuniunea primarilor europeni: increderea oamenilor se poate pierde intr-o clipa

B1 B1,
Viorica Dancila, la reuniunea primarilor europeni: increderea oamenilor se poate pierde intr-o clipa

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la reuniunea primarilor europeni, ca 2019 este un an cu multe schimbari. Prim-ministrul a afirmat ca Romania isi doreste o Uniune Europeana UE) o puternica si. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Presedintele Iohannis nu are nicio limita

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta in sedinta de astazi o hotarare prin care pensionarii vor beneficia, in acest an, de aproximativ 60. 000 de bilete de tratament ----- Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, dupa ce presedintele a promulgat doar bugetul asigurarilor sociale, ca a constatat ca presedintele Klaus Iohannis nu are nicio limita si ca a avut senzatia ca ne intoarcem in timp, in 2013, cand un alt presedinte promulga doar bugetul asigurarilor sociale, folosindu-se de aceleasi minciuni.

Viorica Dancila, intrevedere cu ambasadorul american Hans Klemm

Viorica Dancila si Hans Klemm au avut o intrevederePremierul Viorica Dancila l-a primit, luni, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Guvernul.

Viorica Dancila s-a intalnit cu negociatorul sef al UE pentru Brexit. Guvern: Acordul de retragere reprezinta cel mai bun instrument pentru limitarea impactului generat de iesirea Marii Britanii din UE

Premierul Viorica Dancila a avut, joi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu negociatorul-sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, in cadrul careia s-a discutat, printre altele, despre definirea st.

Michel Barnier, negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit, se intalneste azi cu Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit, Michel Barnier, se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis si mai apoi cu premierul Viorica Dancila, in contextul in care sansele unui Brexit fara acord sunt din ce in ce mai mari.

Avioanele F-16, introduse in serviciul de Politie Aeriana. La ceremonia de la Baza Aeriana 86 Borcea a participat premierul Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat joi la ceremonia de introducere a avioanelor F-16 in Serviciul de Politie Aeriana ca este o zi importanta pentru Fortele Aeriene Romane care pot opera, de astazi, pentru apararea spatiului aerian national cu cele mai performante aeronave de lupta din dotare.

Avionul in care se afla Viorica Dancila, escortat de aeronave F16. Romania face politie aeriana cu aeronavele F-16

Premierul Viorica Dancila participa joi la evenimentul prilejuit de introducerea avioanelor F-16 in misiuni de politie aeriana, sub comanda nationala. Ceremonia de introducere a celor 12 aeronave,.

Viorica Dancila: Avioanele F-16 intra in serviciul Politiei Aeriene

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat caavioanele F-16 intra in serviciul Politiei Aeriene. Sunt onorata sa particip alaturi de dumneavoastra la acest moment important pentru.

Declaratia si dezacordul. Viorica Dancila a facut o noua gafa in discursul sau despre viitorul Muzeu al Istoriei Evreilor si Holocaustului din Romania

Viorica Dancila a declarat luni ca este nevoie de promovarea educatiei la nivel national privind Holocaustul precum si a unor elemente legate de responsabilitatea Romaniei. in timpul discursului, premierul a facut un nou dezacord, spunand ca muzeul dedicat istoriei evreilor e concentrat pe promovarea uneia dintre cele mai importante proiecte.

Florin Citu o someaza pe Viorica Dancila sa marturiseasca daca a promis ca va amana votul ECOFIN pentru lista neagra a paradisurilor fiscale

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, i-a cerut premierului Viorica Dancila sa explice daca in vizitele pe care le-a facut in Oman si Emiratele Arabe Unite a promis sa amane votul ministrilor de finante din Uniunea Europeana pentru lista neagra a paradisurilor fiscale.

Viorica Dancila l-a readus pe Victor Negrescu in Guvern, in calitate de consilier onorific

Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru afaceri europene, a fost numit marti in functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru pentru afaceri europene in luna noiembrie, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )