Libnet.ro
UNICEF

16:15

Decretele promulgate de Klaus Iohannis inaintea sedintei CSAT. Decizie importanta cu privire la prelucrarea DATELOR CU CARACTER PERSONAL

B1 B1,
Decretele promulgate de Klaus Iohannis inaintea sedintei CSAT. Decizie importanta cu privire la prelucrarea DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, inainte de sedinta CSAT mai multe decrete,printre acestea numarandu-se un act normativ referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, Iohannis a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am stabilit obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO; vom reitera importanta Marii Negre

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit, miercuri, obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 si 4 decembrie, la Londra. Am stabilit obiectivele Romaniei pentru acea sedinta a N.

Klaus Iohannis a convocat CSAT. Pe ordinea de zi: rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, la doar o zi dupa realegere, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la care va fi discutata propunerea de rectificare bugetara, printre altele.

Klaus Iohannis a anuntat avizarea in CSAT a generalului locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Armatei: Este un militar cunoscut, respectat, eminent (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, adoptarea in CSAT a unui aviz favorabil pentru numirea noului sef al Armatei , in persoana generalului locotenent Daniel Petrescu. Am avut pe ordinea de.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis. CSAT se reuneste miercuri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi a sedintei figurand propunerile de rectificare a bugetului de stat al.

VIDEO Klaus Iohannis: Noul sef al Armatei, generalul Daniel Petrescu Cred ca ar fi foarte bine sa avem alegeri anticipate in primavara

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi foarte bine daca alegerile parlamentare anticipate ar putea fi organizate in primavara anului 2020 si a declarat ca se va consulta cu toti liderii politici pe marginea acestui subiect, insa nu se asteapta ca PSD sa fie de acord cu aceasta idee. Vom continua cu sau fara ei, a spus seful statului, la finalul primei sedinte a CSAT la care participa membrii guvernului Orban. Cine este generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii.

Klaus Iohannis: Vom achizitiona inca cinci avioane F16. Guvernul a venit cu un proiect de lege care a fost avizat favorabil in CSAT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca a fot avizat favorabil un proiect de lege pentru achizitia a inca cinci avioane F16. Am discutat azi in ceea ce priveste.

Klaus Iohannis: Cred ca ar trebui sa mergem spre alegeri anticipate in primavara anului viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca alegerile anticipate ar putea fi organizate in primavara anului viitor. intrebat, in conferinta de presa de la finalul sedintei CSAT cand vede posibila.

Klaus Iohannis: Eu cred ca primarii ar trebui alesi in doua tururi, iar sefii de Consilii Judetene, dintre consilieri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, dar crede ca sefii Consiliilor Judetene ar trebui sa sa fie alesi dintre.

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )