Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

Marcel Ciolacu, acuzatii despre masluirea datelor COVID: Este un mod de manipulare!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, acuzatii despre masluirea datelor COVID: Este un mod de manipulare!

Marcel Ciolacu vine cu acuzatii despre masluirea datelor despre coronavirus. Liderul PSD spune ca acest fel de raportare si cum se imbraca lucrurile este un mod de manipulare!. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: Tot ce tine de sanatatea romanilor va fi votat de PSD. Ne-am dori o stare intermediara (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca PSD va vota tot ce tine de sanatatea romanilor, precizand ca inainte.

MARCEL CIOLACU: Nu am nicio discutie institutionala privind starea de alerta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, desi este presedintele Camerei Deputatilor unde ar trebui sa se aprobe din nou starea de alerta, nu are nicio discutie institutionala pe aceasta tema si nu a vazut niciun document care sa justifice prelungirea starii de alerta.

Marcel Ciolacu: Ar trebui o stare intermediara, care nu ar trebui sa mai dureze mai mult de 15 zile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat vineri seara ca nu au existat discutii institutionale cu membrii Guvernului privind prelungirea starii de alerta in Romania dupa data de 15 iunie, desi este.

MARCEL CIOLACU: Tot ce tine de sanatatea Romanilor va fi votat de PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Comitetul Executiv al PSD a decis sa voteze in Parlament tot ce tine de sanatatea Romanilor, insa nu prevederi, cum ar fi, de exemplu, achizitiile directe. Ciolacu a afirmat ca PSD va modifica Hotararea de Guvern in Parlament si va introduce deschiderea bisericilor.

MARCEL CIOLACU: Cred ca ultimii doi elefanti ai politicii din Romania sunt Orban si Basescu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca PSD trebuie sa isi deschida portile pentru a primi specialisti in partid, asa cum s-a intamplat pe vremea lui Adrian Nastase cand exista un Consiliu National ce se ocupa cu atragerea de noi oameni inspre social-democrati.

MARCEL CIOLACU: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca sa sustina industria pacanelelor

PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca sa sustina industria pacanelelor, afirma presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu l-a sunat pe Ion Iliescu: Nu pot fi ipocrit sa spun ca nu exista acest trecut

Marcel Ciolacu sustine ca a avut o discutie cu Ion Iliescu, chiar de ziua fostului presedinte. Seful PSD sustine ca Ion Iliescu face parte din trecutul PSD si nu poate fi ipocrit sa spuna ca nu exista acest trecut.

Marcel Ciolacu: PSD, de acord cu inca 15 zile de alerta

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va vota orice masura pentru protejarea sanatatii romanilor.

Marcel Ciolacu ataca Guvernul: Tine spitalele inchise si deschide pacanelele. Va spun eu realitatea

Un consilier al lui Ludovic Orban are afacere cu pacanele, a sustinut liderul PSD Marcel Ciolacu, vineri, la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )