Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alerta! Parlamentul European anunta Rezolutie pe situatia din Romania

Adevărul Adevărul,
Alerta! Parlamentul European anunta Rezolutie pe situatia din Romania

Azi, Conferinta Presedintilor din Parlamentul European, organismul de decizie din care fac parte sefii tuturor grupurilor politice, a decis ca este cazul sa faca un pas mai departe, deosebit de semnificativ, in incercarea de a intelege ce se intampla in Romania. continuă pe Adevărul

Parlamentul European a stabilit cand o convoaca pe Dancila. Apoi, voteaza o rezolutie despre situatia din Romania

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat, joi, ca situatia din tara noastra va fi dezbatuta in plenul Parlamentului European la inceputul lui octombrie, iar la finalul aceleiasi luni va fi adoptata o rezolutie in acest sens, scrie Ziare. com .

Situatia din Romania va fi dezbatuta in Parlamentul European. Viorica Dancila, chemata la Strasbourg

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat joi ca Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania, in timpul celei de-a doua sesiuni plenare de la sfarsitul lunii octombrie. Totodata, eurodeputatul a mai precizat ca intre 1 si 4 octombrie va avea loc si o dezbatere privind contextul politic romanesc, invitata fiind si premierul Viorica Dancila.

Furtuna in Parlamentul European. Liderul Grupului PPE acuza Romania pentru violentele din 10 august

Momente tensionate in plenul Parlamentului European in timpul dezbaterii dedicate situatiei din Ungaria. Deputatii europeni au discutat la Strasbourg raportul Sargentini privind respectarea statului de drept, a drepturilor si libertatilor fundamentale in Ungaria sub guvernarea lui Viktor Orban.

Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romnia, dupa dezbaterea despre protestul din 10 august

Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania in a doua sesiune plenara din octombrie, dupa ce la prima sesiune, de la inceputul lunii, va avea loc dezbaterea pe tema violentelor de la protestul din 10 august, a anuntat europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Premierul Viorica Dancila va fi invitata sa vorbeasca la dezbatere.

Rezolutie despre situatia protestelor din 10 august, adoptata de Parlamentul European

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre situatia protestelor din 10 august din Romania in cea de-a doua sesiune plenara din luna octombrie.

Parlamentul European va adopta o rezolutie in privinta situatiei din Romania

Parlamentul European va adopta, in luna octombrie, o rezolutie in privinta Romaniei, informeaza Digi 24. Aceasta va fi discutata in prima sesiune a PE din octombrie, cand si premierul Viorica Dancila.

Parlamentul European va adopta o rezolutie in privinta Romaniei

Parlamentul European va adopta, in luna octombrie, o rezolutie in privinta Romaniei, informeaza Digi 24. Aceasta va fi discutata in prima sesiune a PE din octombrie, cand si premierul Viorica Dancila.

Parlamentul European a lansat OPTIUNEA NUCLEARA impotriva Ungariei pentru nerespectarea democratiei: A fost activat articolul 7 din Tratatul UE! (VIDEO)

Lovitura extrem de dura incasata de Ungaria miercuri. Parlamentul European a aprobat o rezolutie prin care se demareaza impotriva Ungariei procedura pentru declansarea Articolului 7 al Tratatului UE impotriva.

Dancila, chemata in Parlamentul European sa dea explicatii

Viorica Dancila va avea in scurt timp o prima reactie in privinta dezbaterii despre Romania din Parlamentul European. Premierul va fi chemat sa vorbeasca in plenul Parlamentul European despre situatia din.

Parlamentul European a activat Articolul 7 impotriva Ungariei

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European a activat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )