Libnet.ro
UNICEF

14:45

Basescu: Pensionarii sa stie ca majorarea pensiilor cu 40% va marca viitorul nepotilor lor, pe care altfel ii pupa de dimineata pana seara. Ca impact, e cea mai mare decizie din UE in ultimii 10 ani (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Pensionarii sa stie ca majorarea pensiilor cu 40% va marca viitorul nepotilor lor, pe care altfel ii pupa de dimineata pana seara. Ca impact, e cea mai mare decizie din UE in ultimii 10 ani (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca decizia de a fi marite pensiile cu 40%, masura prevazuta sa se aplice de la 1 septembrie, are un impact atat de mare, incat nu crede ca a mai existat ceva similiar. continuă pe B1

Anunt de ultima ora despre majorarea pensiilor. Ce plan are PNL, dupa avertizarile BNR

Vestea ca pensiile vor fi majorate de catre Guvernul PNL strarneste confuzie in randul romanilor care se apropie de aceasta etapa. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Orban a declarat ca actualul guvern va respectat decizia de majorare a pensiilor. Totul dupa ce joi ministrul de Finante anunta ca exista o categorie de persoane care ar .

Mugur Isarescu, despre majorarea pensiilor: Cand economia creste cu 4%, nu poate sa creasca ceva cu 40%

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a vorbit, in cadrul unui briefing de presa, despre noua lege a pensiilor, care prevede o majorare cu 40% a punctului de pensie din septembrie 2020.

Isarescu, despre majorarea pensiilor: Cand economia creste cu 4%, nu poate sa creasca ceva cu 40%. Nu trebuie sa faci obsesii pe cifre biblice

Guvernatorul Mugur Isarescu considera ca nu poate sa creasca ceva cu 40%, atunci cand economia creste cu 4%. Comentariile sale fac referire la noua lege a pensiilor, care prevede o majorare cu 40% a punctului de pensie din septembrie 2020.

Ciolacu afirma ca miza alegerilor anticipate este prorogarea cresterii pensiilor cu 40% de la 1 septembrie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca Guvernul nu vrea sa majoreze pensiile si salariile profesorilor de la 1 ianuarie, aceasta fiind miza alegerilor anticipate daca acestea au loc mai repede, majorarea pensiilor se poate proroga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )