Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dan Barna (USR), despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: Presedintele a respectat o decizie a Curtii Constitutionale

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna (USR), despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: Presedintele a respectat o decizie a Curtii Constitutionale

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca hotararea presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este un lucru normal, acesta respectand o decizie a Curtii Constitutionale. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana reactioneaza pentru Antena 3 la decizia revocarii Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat luni la revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA si a oferit un prim raspuns la o intrebare adresata de Antena 3. Astfel, intrebat de jurnalista Sabina Iosub despre revoca.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Presa straina despre revocarea sefei DNA: Lovitura grea pentru statul de drept si independenta justitiei/ O eroare ct o tara

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA nu a ramas fara ecou in presa internationala. Principalele agentii de presa si publicatii de peste hotare au relatat astazi despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca de la sefia DNA. O eroare cat o tara, asa numeste site-ul german,Deutsche Welle, decizia presedintelui Romaniei. ceasta miscare, de mult timp prevazuta, ridica suspiciunii legate de independenta procurorului intr-o tara care se situeaza printre cele mai corupte din Europa. , scrieNY Times.

Mesajul Laurei Codruta Kovesi pentru societate: Coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!

La plecarea din fruntea DNA, Laura Codruta Kovesi a tinut sa transmita un mesaj pentru societate: coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat, dupa ce a fost revocata de presedintele Klaus Iohannis, ca va ramane in continuare procuror. Laura Codruta Kovesi a coborat la declaratii insotita de toti colegii procurori.

Procurorii CSM vor discuta miercuri cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii ca procuror

Sectia pentru procurori a CSM va discuta, miercuri, cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a-si continua activitatea in calitate de procuror, dupa ce a fost emis, de catre presedintele Klaus Iohannis, decretul de revocare a acesteia din functia de conducere.

Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, publicat in Monitorul Oficial (FOTO)

Decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare a sefei DNA. intr-o conferinta.

France Presse, despre revocarea lui Kovesi: PSD face un nou pas pentru a remodela institutia judiciara, pe care o acuza de abuz de putere

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a ajuns in presa internationala. Agentia France Presse trateaza pe larg decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul prin care Codruta Kovesi este.

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

Dan Barna:Presedintele a respectat cadrul constitutional asa cum il avem si a respectat decizia CCR. Este nevoie de referendumul pe justitie

Presedintele USR Dan Barna a declarat luni, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, ca acesta a respectat cadrul constitutional si decizia CCR. Totodata, liderul USR a mai adaugat ca in acest moment e nevoie de mai mult pentru a rezolva problema, sugerand ca este timpul pentru un referendum pe justitie.

Alina Mungiu-Pippidi: Doru Tulus ar fi un minunat succesor pentru Laura Codruta Kovesi la DNA (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a comentat, in direct la Dosar de Politician, revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Aceasta a subliniat ca nu este niciun motiv de grija pentru Kovesi deoarece va putea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )