Libnet.ro
UNICEF

16:45

Decizie cruciala pentru pensiile romanilor. Olguta Vasilescu: Ne-am canalizat mult pe drepturile persoanelor cu handicap

Antena3 Antena3,
Decizie cruciala pentru pensiile romanilor. Olguta Vasilescu: Ne-am canalizat mult pe drepturile persoanelor cu handicap

Fostul ministru al Muncii Olguta Vasilescu a vorbit, marti, despre deciziile care s-au luat pentru Legea pensiilor. Pana in anul 2021 nu va fi nicio problema pentru nimeni care iese la pensie. Chiar dac. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Nu este un proiect pentru amnistie. Legea pensiilor va intra in vigoare cu intarziere

Ministrul Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Editie speciala de la Antena 3 despre faptul ca Legea pensiilor, care va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, va intra in vigoare cu intarziere, dupa ce.

Lia Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Liberalii nu au votat acest proiect

Comisia pentru Munca din Camera Deputatilor a aprobat Legea Pensiilor, iar miercuri intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor. Ministrul Lia Olguta Vasilescu a comentat acest subiect. Comisia pentru.

Olguta Vasilescu: Categoric ar trebui o ordonanta pe amnistie si gratiere pentru ca nu mai exista cale de atac pentru cei condamnati de completurile de cinci, declarate ilegale

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, ca sustine adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, pentru ca persoanele care au fost judecate si condamnate de completurile de cinci declarate ilegal sa se poata apara.

Olguta Vasilescu: CATEGORIC e nevoie de OUG pentru amnistie si gratiere

Categoric trebuie data o Ordonanta de Urgenta pentru amnistie si gratiere, sustine fostul ministru al Muncii, Olguta Vasilescu. Categoric da. Pentru ca la ora actuala nu mai exista cai de atac.

Olguta Vasilescu, despre Legea Pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca era nevoie de aproximativ 200 de miliarde de lei pentru ca Legea Pensiilor sa fie perfecta. Aceasta lege a reusit, prin formula de calcul pe care am.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii Olguta Vasilescu a vorbit, luni, despre legea pensiilor. Fostul ministru spune ca este posibil ca Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis sa atace legeala CCR, pentru ca se.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care l are

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca foarte probabil Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis vor ataca legea pensiilor la CCR, deoarece se gandesc ca vor urma la guvernare si nu vor aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are, scrie Mediafax.

Mutare SOC la varful PSD: Olguta Vasilescu ameninta ca va vota motiunea de cenzura dupa ce a ramas fara loc in Guvern

Se anunta un final de an cu mari emotii pentru liderii PSD ca urmare a slabirii majoritatii parlamentare detinute alaturi de ALDE si a atacurilor tot mai dure date de opozitia care se si pregateste acum sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )