Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, dupa revocarea lui Kovesi: Discutia despre suspendarea lui Iohannis va continua in partid. Daca era un demers sincer, nu dura 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Dragnea, dupa revocarea lui Kovesi: Discutia despre suspendarea lui Iohannis va continua in partid. Daca era un demers sincer, nu dura 30 de zile

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni, dupa revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, ca discutiile despre suspendarea lui Klaus Iohannis vor continua in interiorul partidului, pentru ca seful statului nu a luat o decizie sincera. Probabil au intervenit presiuni, a spus liderul PSD. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

Discutia despre suspendarea presedintelui va continua in partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca discutia privind declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Iohannis va continua in partid, el sustinand ca seful statului a semnat decizia de revocare a sefei DNA la 30 de zile de la decizia CCR, nu de dragul Constitutiei, ci la presiunea unor calcule personale. Daca voia sa o revoce o revoca de la inceput, nu-l oprea nimeni, a afirmat Dragnea.

Prima reactie a lui Dragnea dupa revocarea lui Kovesi. Nu-i o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cnd aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a adaugat seful social-democratilor.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Raluca Turcan, dupa revocarea lui Kovesi: Presedintele Romaniei a respectat Constitutia. PSD o SFIDEAZA in continuare

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, considera ca, prin decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele Klaus Iohannis a a respectat Constitutia, in timp ce PSD sfideaza in continuare.

Cine ar putea fi seful interimar de la DNA, dupa revocarea lui Kovesi: Care sunt urmatorii pasi pentru numirea noului procuror-sef

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, decretul care a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, seful statului nu mai controleaza.

Eugen Nicolicea, nemultumit chiar si dupa revocarea lui Kovesi: Decizia e data cu o iNTARZIERE de 30 de zile

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El sustine ca decretul de revocare din.

Un apropiat al lui Dragnea, atac la adresa lui Iohannis dupa revocarea lui Kovesi: A vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea, referindu-se la anuntul privind revocarea sefei DNA Laura Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )