Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eugen Tomac: Traian Basescu, cel mai pregatit politician roman sa reprezinte tara la Bruxelles, in Parlamentul European

B1 B1,
Eugen Tomac: Traian Basescu, cel mai pregatit politician roman sa reprezinte tara la Bruxelles, in Parlamentul European

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca fostul sef al statului Traian Basescu nu a luat inca o decizie privind o candidatura la alegerile europarlamentare. Tocmai precizeaza insa ca nu. continuă pe B1

Tomac, despre o candidatura a lui Basescu la europarlamentare: Nu exista un om mai pregatit si mai capabil sa reprezinte cu forta interesele Romaniei la Bruxelles

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca fostul sef al statului Traian Basescu nu a luat inca o decizie privind o candidatura la alegerile europarlamentare. Potrivit lui Tomac, in viata politica romaneasca nu exista un om mai pregatit si mai capabil sa reprezinte cu forta interesele Romaniei la Bruxelles decat Basescu, transmite Agerpres.

TOMAC, DESPRE O EVENTUALA CANDIDATURA A LUI BASESCU LA EUROPARLAMENTARE: Nu exista un om politic mai pregatit si mai capabil

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, ca fostul sef al statului, Traian Basescu, nu a luat inca o decizie privind o candidatura la alegerile europarlamentare.

EUGEN TOMAC, PMP: Guvernul - casa de avocatura a liderului PSD, Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, foloseste Guvernul in scopuri personale.

Traian Basescu: Daca va uitati la discursul lui Dragnea, o sa vedeti ce inseamna pelagra UE. Nationalismul-populist poate distruge UE

Populismul reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Uniunii Europene, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, este reprezentativ acestei categorii, a precizat fostul presedinte Traian Basescu, in cadrul unui discu.

TRAIAN BASESCU: Nationalismul-populist poate distruge UE

Nationalismul-populist poate distruge Uniunea Europeana, este de parere fostul presedinte Traian Basescu.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezoseste cel mai bogat om din epoca moderna. Totusi, comparativ cu averile detinute de-a lungul timpului in lume, el nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii. Mansa Musa, un lider din vestul Africii, din secolul al XIV-lea, [] .

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu este nici pe departe cel mai bogat om din istorie. Cine detine primul loc in top

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, este cel mai bogat om din lume, potrivit topului Forbes din 2019 dat publicitatii saptamana trecuta. Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, Bezos este cel mai bogat om din epoca moderna, insa nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii, relateaza BBC News.

Cel mai puternic BMW e un ursulet cu record de viteza pe gheata

Batranul BMW E30 M3 a stabilit un record greu de batut de alte masini din aceeasi categorie si de aceeasi varsta. Cel mai puternic si mai rapid ursulet din lume a depasit 340.

Orban demasca jocul lui Dragnea: Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Ludovic Orban sustine ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace. Liderul PNL promite un audit extern la companiile din portofoliul.

Orban: Cand PNL va ajunge la guvernare va face un audit la companiile care fac parte din Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Liberalii promit un audit extern la companiile din portofoliul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, fond despre care liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )