Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Cer imperativ Guvernului liberal sa revina asupra deciziei de a contesta la CCR legea care inaspreste pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor

B1 B1,
Gabriela Firea: Cer imperativ Guvernului liberal sa revina asupra deciziei de a contesta la CCR legea care inaspreste pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Guvernului liberal sa revina asupra decizie de a contesta la Curtea Constitutionala legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale. continuă pe B1

Gabriela Firea cere Guvernului o dezbatere serioasa in perspectiva pregatirii inceperii anului scolar

Primarul general Gabriela Firea solicita Guvernului o dezbatere serioasa asupra pregatirii inceperii noului an scolar, in conditii de siguranta sanitara.

GABRIELA FIREA: Guvernul PNL Orban, avocatul pedofililor!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza acuzatii dure pe Facebook impotriva Guvernului Orban, pe care il numeste avocatul pedofililor. Revoltatoare, socanta si irationala decizia Guvernului de a ataca la Curtea Constitutionala legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili, a mai scrie Firea.

Gabriela Firea cere guvernului 98 de milioane de euro pentru achitarea datoriei fata de Constanda

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis azi o scrisoare deschisa in care cere guvernului 98 de milioane de euro pentru ca evita blocarea conturilor Primariei. Scrisoarea ii este adresata presedintelui, premierului, ministrului Finantelor, dar si celor doi presedinti ai Parlamentului, conform Digi24.

GABRIELA FIREA: Premierul insista sa acopere incompetenta privind achizitia mastilor de protectie, aruncand pisica in curtea altora

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca premierul Ludovic Orban insista sa acopere incompetenta Guvernului privind achizitia mastilor de protectie promise populatiei, aruncand pisica in curtea altora.

Gabriela Firea a rabufnit pe Facebook: Guvernul PNL Orban, avocatul pedofililor!

Gabriela Firea a criticat in termeni duri decizia Guvernului de a ataca la Curtea Constitutionala legea care prevede pedepse majorate pentru pedofili si a catalogat Executivul condus de Ludovic Orban drept avocatul pedofililor.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: Hotii striga hotii! Rusinos!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, in aceasta seara, in care il acuza pe premierul Ludovic Orban ca acopera incompetenta guvernului in ceea ce priveste achizitia mastilor de protectie promise populatiei. Totul, dupa ce Orban a precizat, in direct la televizor, ca firma care a contestat licitatia pentru masti este abonata la contracte cu Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, acuzatii dure la Guvernul Orban: Priviti! Abuz de functie! Abuz de putere!

Gabriela Firea a acuzat PNL si pe liderul Ludovic Orban de abuz de putere si de incredere, dupa ce liberalii s-au intalnit cu reprezentantii USR si PLUS chiar intr-o sala a Guvernului pentru a negocia candidaturile la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Gabriela Firea reactioneaza dupa anuntul privind candidatii comuni ai dreptei la Capitala: Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans!

Gabriela Firea a reactionat pe Facebook dupa anuntul facut de PNL si USR-Plus ca vor avea candidati comuni la Capitala la alegerile locale. Firea spune ca se afla in gradina printre rosiile si ardeii din gradinita mamei cand a tot fost sunata pentru o reactie. S-a unit dreapta!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans!, a scris Firea.

Gabriela Firea, despre afacerea Constanda: Noi acum trebuie sa reparam oalele sparte acum 16-17 ani. in legea bugetului nu exista un capitol bani deoparte, cum spunea un candiat la Primaria Capitalei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidata pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, vine cu o replica pentru contracandidatul sau, Nicusor Dan, care a acuzat-o ca nu a pus bani deoparte pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )