Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis, despre suspendarea formatiunii lui Orban din PPE: O decizie care arata ca abordarile Fidesz nu sunt tolerate

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre suspendarea formatiunii lui Orban din PPE: O decizie care arata ca abordarile Fidesz nu sunt tolerate

Presedintele Klaus Iohannis a spus, referitor la decizia de suspendare a formatiunii premierului Ungariei Viktor Orban din PPE, ca este o clarificare importanta, decizia aratand ca popularii europeni care reprezinta cel mai mare grup politic nu tolereaza abordarile Fidesz. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE: Este important sa existe aceasta clarificare in Europa (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, la Bruxelles, despre suspendarea din PPE a partidului Fidesz, al premierui maghiar Viktor Orban. Seful statului sustine ca in acest moment, in plina campanie pentru.

AKK si Merkel se gandesc la o excludere temporara a lui Orban din PPE

Noua conducatoare a conservatorilor germani, Annegret Kramp-Karrenbauer, supranumita AKK, a apreciat astazi, ca Partidul Fidesz al premierului ungar, Viktor Orban, ar putea fi exclus temporar din Partidul Popular European.

Siegfried Muresan, dupa suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE: PNL a votat in favoarea suspendarii. Ce urmeaza

Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, a anuntat ca Fidesz, formatiunea condusa de premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost suspendata din Partidul Popularilor Europeni. Acesta e un prim pas care poate duce la o eventuala excludere a formatiunii maghiare din familia populara europeana.

Cseke Attila: O eventuala excludere a Fidesz din PPE ar fi o greseala / PPE are nevoie de partidul lui Viktor Orban si invers

O eventuala excludere din PPE a Fidesz, partidul premierului Ungariei, Viktor Orban, ar fi fost o greseala, a declarat la RFI liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila. El a spus ca Partidul Popular European are nevoie de Fidesz, iar alegerile pentru Parlamentul European de la sfarsitul lunii mai vor intari aceasta idee.

MARTON ARPAD (UDMR COVASNA): Cei care au propus excluderea FIDESZ din PPE nu au dreptate

Deputatul UDMR de Covasna Marton Arpad considera ca propunerea de excludere din PPE a FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria, nu este justa si apreciaza ca votul din 26 mai, cand vor avea loc alegerile europarlamentare, va confirma acest lucru.

Viktor Orban prezinta suspendarea partidului sau din PPE ca pe o victorie

Victor Orban a proclamat victoria dupa ce cea mai mare familie politica din Europa i-a suspendat partidul pentru erodarea standardelor democratice, scrie Bloomberg.

Manfred Weber a cerut suspendarea temporara a dreptului de vot al Fidesz in PPE / Orban spune ca Fidesz va pleca din PPE daca e suspendat

Manfred Weber, principalul candidat al Partidului Popular European PPE, de centru-dreapta) la alegeri europarlamentare din mai, a cerut oficial ca partidului Fidesz din Ungaria sa ii fie suspendat temporar dreptul de vot, pe fondul preocuparilor ca formatiunea premierului ungar Viktor Orban desconsidera statul de drept, au informat participanti la o reuniune a PEE desfasurata miercuri, transmite Reuters.

Kelemen: Decizia de suspendare a FIDESZ din PPE este cea mai potrivita. Ar fi fost un gest sinucigas sa rupi PPE in campanie electorala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala.

FIDESZ, partidului lui Viktor Orban, suspendat pe termen nelimitat din PPE

Partidul aflat la putere in Ungaria, Fidesz, a fost suspendat din formatiunea paneuropeana de centru-dreapta Partidul Popular European PPE) pe termen nelimitat, a anuntat miercuri pe Twitter presedintele PPE,.

EUObserver: A venit vremea ca Fidesz sa fie exclus din PPE/ Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania

Partidul Coalitia Nationala din Finlanda si Partidul Moderat din Suedia au cerut formal expulzarea Fidesz din Partidul Popular European PPE). Prin amendarea constitutiei jurisdictia curtii constitutionale a fost limitata, in sistemul judiciar mecanismele de echilibru si control au fost restranse, iar noile legi ale presei au restrictionat libertatea acesteia. Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania, scrie EUObserver, citat de Rador.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )