Libnet.ro
UNICEF

19:17

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a lansat o diversiune. Romanii au fost mintiti!

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a lansat o diversiune. Romanii au fost mintiti!

Ion Cristoiu afirma, in cel mai nou editorial al sau, ca declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre luarea unei decizii privind desfasurarea alegerilor locale la 27 septembrie sunt, de fapt, o diversiune. Potrivit jurnalistului, o decizie in acest sens era deja luata. continuă pe Antena3

Cristoiu: Klaus Iohannis il ajuta pe Marcel Ciolacu sa castige sefia PSD

Ion Cristoiu afirma ca atacurile presedintelui Iohannis la adresa PSD din 29 aprilie si 30 iulie il ajuta pe actualul lider interimar al partidului, Marcel Ciolacu, sa castige conducerea partidului la congresul din 22 august. Jurnalistul sustine ca exista elemente comune in cele doua discursuri, desi modul de comunicare al lui Iohannis a fost dezastruos.

Cristoiu arunca bomba: Lovitura naucitoare pusa la cale de Klaus Iohannis in aceste zile

Ion Cristoiu afirma ca presedintele Iohannis a atacat joi PSD nu pentru a-i provoca pe social-democrati sa depuna motiune de cenzura pentru a-l scapa de premierul Ludovic Orban, ci pentru ca este cea mai simpla solutie pentru a ramane in scaunul comod de la cotroceni.

Klaus Iohannis: Azi e un nou record negativ, extrem de ingrijorator Atac dur la PSD: A vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motive sa critice Guvernul. A facut harcea-parcea putina legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record extrem de ingrijorator de imbolnaviri de COVID-19 si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand acest partid ca a creat intentionat o criza sanitara, pentru ca la final sa poata reprosa Guvernului PNL ca nu a gestionat bine pandemia.

Klaus Iohannis arunca bomba momentului. Cand va reveni Romania la starea de urgenta: E clar ca trebuie facut ceva

Vesti ingrijoratoare pentru romani, dupa declaratia presedintelui Iohannis cu privire la revenirea Romaniei la starea de urgenta. Acesta a explicat conditiile in care romanii vor fi nevoiti sa ramana iar in casa, dar si masurile pe care trebuie sa le respecte pentru a evita sa se ajunga in acea situatie. Reintrarea in starea de urgenta .

Klaus Iohannis, pus la pamant de catre un coleg de breasla: Arata ca un robot care imprastie ura in societate. Are idei extrem de putine si extrem de fixe

Romania trece printr-o perioada extrem de agitata si tensionata, aceasta tare reflectandu-se in multe sectoare de activitate. Scena politica este una dintre cele mai active, avand in vedere ca se incearca a fi gasit vinovatul pentru gestionarea incorecta a pandmeiei si implicit, pentru explozia numarului de cazuri cu COVID-19. Recent, Klaus Iohannis a fost tinta .

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Partidul Social Democrat, nemultumit de reusitele guvernarii PNL, a vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motiv sa critice Guvernul, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu secretarii de stat din cadrul Ministerului de Interne, Bogdan Despescu si Raed Arafat.

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa la Cotroceni, ca urmare a unui nou record de cazuri de imbolnaviri cu SARS-CoV-2, raportate in ultimele 24 de ore.

Klaus Iohannis, anuntul momentului despre reintoarcerea elevilor la cursuri: Scoala sigur nu va incepe in conditii normale

Vesti proaste pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, presedintele tarii a anuntat ieri cele mai pertinente variante de revenire la scoala a elevilor. Romania se confrunta cu o situatie fara precedent in care numarul imbolnavirilor noi atinge in fiecare zi un nou record. Astfel, Klaus Iohannis a afirmat ca pandemia pana in .

KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de alegeri pentru a reda legitimitatea autoritatilor locale

Alegerile locale se pot desfasura in 27 septembrie in conditii de igiena si de siguranta sanitara ce urmeaza a fi stabilite in urmatoarea perioada, a afirmat presedintele Klaus Iohannis cu prilejul unei conferinta de presa tinuta la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Vom reintra in stare de urgenta, cand specialistii vor spune ca nu exista alta solutie

Decizia reintrarii in starea de urgenta se poate lua in masura in care specialistii vor sustine ca nu exista o alta solutie, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )