Libnet.ro
UNICEF

16:46

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie cu privire la numirea noului sef al DIICOT. in ceea ce priveste DIICOT, voi lua o. continuă pe B1

Klaus Iohannis a facut anuntul: Cand va numi un nou sef la DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie in privinta conducerii DIICOT, pentru care ministrul Justitiei l-a propus pe Felix Banila. in ceea ce prive?.

Klaus Iohannis FACE ANUNTUL mult asteptat. SOARTA lui KOVESI, DECISA!

Presedintele Klaus Iohannis pare sa fi luat decizia mult asteptata privind revocarea sau mentinearea in functie a sefei DNA, Laura Coduta Kovesi, dupa publicarea motivarii Curtii Constitutionale.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

OFICIAL! Laura Codruta Kovesi, DEMISA! Klaus Iohannis a semnat decretul de REVOCARE a sefei DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut, luni, intr-o conferinta de presa de purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale,.

Senatul a respins cererea lui Klaus Iohannis de reexaminare a unei legi cu miza importanta pentru viitorul sef DNA

Senatorii din Comisia juridica au respins marti cererea de reexaminare a modificarilor adoptate la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, formulata de presedintele Klaus Iohannis,.

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. ----UPDATE 12:46Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui KovesiUPDATE 11. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

Laura Codruta Kovesi, demisa de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )