Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis a luat o decizie importanta: Ce se intampla cu puscariasii

B1 B1,
Klaus Iohannis a luat o decizie importanta: Ce se intampla cu puscariasii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea art. 165 din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de. continuă pe B1

Viorica Dancila raspunde la convocarea facuta de Klaus Iohannis. Premierul, fata in fata cu presedintele, la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a confirmat, luni, pentru Mediafax ca va onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politica externa, marti, la Palatul Cotroceni. Este vorba despre.

Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant. Mesajul.

Liviu Dragnea, nou atac la Klaus Iohannis: Presedintele este un fel de moralist

Liviu Dragnea continua razboiul declaratiilor cu presedintele Klaus Iohannis numindu-l pe acesta un lup moralist care critica, dar nu contribuie pentru imbunatatirea politicilor. in contextul in cre pres.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a cerut DEMISIA in fata

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. intr-o declaratie data jurnalistilor, Liviu Dragnea a.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Klaus Iohannis, in urma consultarilor cu premierul: E obligatoriu ca politica externa sa se faca numai in interesul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a avut consultari marti cu premierul Viorica Dancila, context in care a subliniat ca este obligatoriu ca politica externa a Romaniei sa se faca numai in interesul tarii si ca.

intalnire Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii va participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Ora 11.00. Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila, dupa ce i-a cerut de doua ori demisia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu. intalnirea este programata de la ora 11.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )