Libnet.ro
UNICEF

10:46

Lovitura CUMPLITA pentru PSD-ALDE! DECIZIE cruciala la Bruxelles dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din 10 AUGUST

B1 B1,
Lovitura CUMPLITA pentru PSD-ALDE! DECIZIE cruciala la Bruxelles dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din 10 AUGUST

Liderii grupurilor europene din familiile politice din care fac parte PSD si ALDE au votat in favoarea unei dezbateri in Parlamentul European pe tema respectarii statului de drept in Romania. Potrivit. continuă pe B1

LOVITURA CUMPLITA pentru DARIUS VALCOV! E scandalul momentului! NOI acuzatii dupa ce a incalcat LEGEA

Colegiul Medicilor din Romania reactioneaza dupa ce Darius Valcov a facut publice documente medicale ale protestatarului Sandu Matei. Organizatia condamna publicarea informatiilor fara acordul.

LOVITURA cumplita pentru Smiley! A fost atacat de o cunoscuta VEDETA! Fanii sunt in stare de SOC

Iulia Albu a criticat una dintre tinutele pe care indragitul cantaret Smiley le-a purtat in public. Smiley Omul este un om ca noi toti. Are zile in care isi spala singur parbrizul masinii,.

Noua lovitura crunta pentru Iohannis. Puterea sa favorita, in pericol

Lovitura naucitoare pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului este in pericol sa piarda una dintre cele mai importante puteri ale sale. Zilele acestea s-a vehiculat ca ministrul justitiei,.

Replica DURA pentru comisarul european Gunther Oettinger, dupa ce a pus Romania alaturi de Polonia si Ungaria: Un obisnuit al declaratiilor ALARMISTE!

Europarlamentarul ALDE Renate Weber reactioneaza dupa ce comisarul european Gunther Oettinger a afirmat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia vor sa slabeasca sau chiar sa distruga proiectul.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )