Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lovitura pentru PSD de la Bruxelles! Se cere excluderea partidului din grupul socialistilor din Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru PSD de la Bruxelles! Se cere excluderea partidului din grupul socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul Catalin Ivan anunta ca va demisiona din grupul socialistilor din Parlamentul European, incepand cu 1 octombrie, daca nu va fi luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD. continuă pe Antena3

Catalin Ivan cere excluderea PSD din S and D

Europarlamentarul S and D Catalin Ivan a trimis, astazi, socialistilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din S and D, precum si demisia sa din grup incepand cu data de 1 octombrie, in cazul in care nu se va lua o decizie legata de protestele care au avut loc in 10 august la Bucuresti.

Lovitura CUMPLITA pentru PSD-ALDE! DECIZIE cruciala la Bruxelles dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din 10 AUGUST

Liderii grupurilor europene din familiile politice din care fac parte PSD si ALDE au votat in favoarea unei dezbateri in Parlamentul European pe tema respectarii statului de drept in Romania. Potrivit.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

O noua lovitura pentru Dragnea in razboiul cu Firea. Nume grele, mesaj de sustinere pentru primarul Capitalei

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea artistica si culturala a Bucurestiului semneaza o scrisoare deschisa prin care-si exprima.

Tariceanu pregateste lovitura pentru George Maior: Audiere publica in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni seara ca ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a fost invitat pentru a fi audiat public, miercuri, in Comisia de politica externa.

Lovitura pentru cel mai cunoscut hacker din Romania! Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de extradarea in SUA a lui Guccifer

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, cerera autoritatilor judiciare din SUA de extradare a hackerului aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de.

Cine detine puterea in PSD. Gruparea care influenteaza 60% din voturi

Situatia din PSD ar putea fi lamurita peste doua saptamani, cand va fi organizat un nou Comitet Executiv National CEx). Puterea in PSD si implicit balanta voturilor este controlata de gruparea primilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )