Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta PNL, ca a existat o discutie si despre alegerile anticipate. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate: Cine sunt negociatorii(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, ca stabilit crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate. Am avut o discutie.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

PNL pregateste negocierile pentru alegerile anticipate

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, dupa sedinta conducerii PNL, ca s-a decis formarea unei echipe de negociatori pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate.

Ciolos: Alegerile anticipate nu sunt foarte simplu de obtinut, dar din punct de vedere politic eu cred ca nu exista alternativa

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca actualul guvern nu va reusi sa duca la bun sfarsit nicio reforma consistenta pentru ca nu exista o majoritate in Parlament pentru acest lucru. El afirma ca i-a sugerat premierului Ludovic Orban sa vina cu propunerile de reforme in Parlament, iar daca nu exista sustinere pentru angajarea raspunderii pe acestea, se depune motiune si se ajunge la alegeri anticipate.

Calendarul avansat de Guvernul PNL pentru alegerile anticipate

Ludovic Orban, Raluca Turcan si Robert Sighiartau vor incepe discutiile cu partidele parlamentare sa.

Ludovic Orban, despre constructia autostrazii Comarnic-Brasov: Avem in principiu doua variante

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va stabili pana la sfarsitul lui ianuarie modalitatea de finantare a autostrazii dintre Comarnic si Brasov.

Ludovic Orban, despre cazul Floreasca: Sa nu creada directorul spitalului ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a precizat ca directorul Spitalului Floreasca nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )