Libnet.ro
UNICEF

09:45

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice

Guvernul are in analiza trei - patru scenarii pentru deschiderea scolilor si va lua o decizie in urma unei analize care va tine cont de mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre deschiderea scolilor: Sunt trei, patru scenarii Presiunea de a furniza informatii acum este rezultatul initiativei demagogice a PSD

Autoritatile au in lucru trei, patru scenarii pentru deschiderea anului scolar, iar totul depinde de evolutia epidemiei, spune premierul Ludovic Orban. El afirma ca presiunea pentru a furniza informatii despre deschiderea scolilor este rezultatul, mai degraba, al initiativei demagogice a PSD.

An scolar 2020-2021. Anuntul facut de Ludovic Orban! Premierul crede ca PSD-ul este de vina

Ludovic Orban a declarat, marti, ca la acest moment se pregatesc scenariile pentru deschiderea scolilor in functie de situatia epidemiologica . Premierul este de parere ca presiunea aceasta de a furniza acum informatii despre deschiderea scolilor este rezultatul, mai degraba, a initiativei demagogice a PSD-ului.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Guvernul analizeaza mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor. Ludovic Orban: Cred ca presiunea pentru a furniza informatii este mai degraba rezultatul demagogiei PSD

Guvernul Orban analizeaza trei, patru scenarii pentru deschiderea scolilor, iar decizia finala va tine cont de o evaluare bazata pe mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus din.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Ma voi prezenta luni in Parlament. imi va fi foarte greu sa ma refer la toate temele, dar voi incerca

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va merge lunea viitoare in Parlament pentru a prezenta masurile pentru gestionarea pandemiei de coronavirus in ceea ce priveste posibilitatea deschiderii scolilor si organizarii alegerilor locale, insa ii va fi destul de greu sa acopere toate temele, avand in vedere cele cinci minute pe care mi le acorda, cu mare generozitate, conducerea Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban, chemat din nou in Parlament

Premierul ar trebui sa prezinte, conform presedintilor celor doua Camere, un plan privind organizarea alegerilor locale si deschiderea noului an scolar Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis, ieri, premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care ii cer sa prezinte un raport, care sa fie dezbatut cu prioritate, cu privire la masurile pe care urmeaza sa le intreprinda pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si pentru organizarea, in bune conditii, a alegerilor pentru administratia publica locala, dar si pentru deschiderea noului an scolar.

LUDOVIC ORBAN: Analizam daca masura inchiderii teraselor in intervalul 23.00 - 06.00 va fi aplicata la nivelul intregii tari sau doar in zonele de risc

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este analizata daca masura inchiderii teraselor in intervalul 23. 00 va fi aplicata la nivelul intregii tari sau doar in zonele in care exista risc mare de raspandire a coronavirusului. El a precizat ca exista deja o masura privind limitarea persoanelor care sunt servite la numarul de locuri aflate pe scaune, pe terase, cu scopul de a evita aglomerarea la terase. Chestionat despre o modificare a cuantumului amenzilor pentru nepurtarea mastii de protectie, seful Executivului a precizat ca este discutabil fara a fi facuta o modificare a legii in Parlament, in contextul deciziei CCR prin care au fost anulate amenzile date in perioada starii de urgenta, potrivit news. ro.

Premierul Ludovic Orban, noi precizari despre restrictiile propuse si strategia de raspuns la criza COVID-19: Obiectivul nostru este sa oprim raspandirea virusului (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut, miercuri, o serie de precizari cu privire la noile propuneri de restrictii si strategia autoritatilor de gestionare a epidemiei de coronavirus din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )