Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Muncii promite majorarea alocatiilor: Nu este o chestiune de optiune sa respectam decizia CCR

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii promite majorarea alocatiilor: Nu este o chestiune de optiune sa respectam decizia CCR

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru afirma ca decizia Curtii Constitutionale privind dublarea alocatiilor copiilor nu este o optiune, ci o obligatie si anunta ca pana la 1 august Guvernul va lua o decizie cu privire la punerea in aplicare a acestei decizii in corespondenta cu posibilitatile pe care le are bugetul pentru sustinerea, atat in perioada urmatoare, cat si in anii urmatori. continuă pe Adevărul

Decizie privind alocatiile copiilor, pana la 1 august. Anuntul facut de ministrul Muncii

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a vorbit despre dublarea alocatiilor. Nu este o chestiune de optiune, daca respectam sau nu decizia CCR,a zis Alexandru.

Ministrul Muncii: Decizia CCR privind dublarea alocatiilor pentru copii nu este o optiune, ci o obligatie. Pana la 1 august Guvernul va lua o decizie

Decizia Curtii Constitutionale privind dublarea alocatiilor pentru copii nu este o optiune, ci o obligatie, iar pana la 1 august Guvernul va lua o decizie in corespondenta cu posibilitatile pe care le are bugetul pentru sustinerea, atat in perioada urmatoare, cat si in anii urmatori, a declarat sambata ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, despre majorarea alocatiilor: Pana la 1 august vom lua o decizie. Trebuie sa tinem cont de posibilitatile pe care le are bugetul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, sambata, ca Guvernul va lua pana la 1 august o decizie privind majorarea alocatiilor pentru copii. Aceasta a insistat ca decizia CCR prin care a fost declarata ne.

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o .

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, marti, ca va propune in sedinta de Guvern, saptamana.

Momentul maririi pensiilor va fi peste cateva saptamani, anunta ministrul Muncii

Momentul maririi pensiilor este o chestiune de saptamani, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii, V.

Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va propune in sedinta de Guvern de miercuri dupa amiaza, de la ora 17. 00, somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza crizei COVID-19. Mai exact, ministrul.

Ministrul Muncii: Angajatorii trebuie sa verifice constant starea de sanatate a angajatilor. Alternativa e sa inchida

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a lansat un apel catre angajatori, cerandu-le sa verifice constant starea de sanatate a angajatilor, evitand astfel sa fie nevoiti sa-si inchida afacerea din cauza focarelor de coronavirus.

Cu cat vor creste alocatiile, de fapt, dar pensiile: anuntul facut acum de ministrul Muncii

In ultimele luni, s-au creat tensini semnificative intre Guvern si opozitie din cauza cresterii pensiilor si alocatiilor. Pana de curand, nu era foarte clar ce se va intampla cu banii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )