Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Viorica Dancila, o noua numire in cadrul Secretariatului General al Guvernului

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, o noua numire in cadrul Secretariatului General al Guvernului

Oana-Elena Pintilei a fost numita in functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost publicata vineri in Monitorul. continuă pe Antena3

Balbe in Guvern. Purtatorul de cuvant o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Vor avea posibilitatea, nu este o masura obligatorie (VIDEO)

Contraziceri la varful Guvernului. Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei Executivului, ca firmele de stat si cele private, care au cel putin 50 de angajati, vor fi obligate sa aiba.

BALBE iN GUVERN! Purtatorul de cuvant o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Vor avea posibilitatea, NU este o masura obligatorie (VIDEO)

Contraziceri la varful Guvernului. Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei Executivului, ca firmele de stat si cele private, care au cel putin 50 de angajati, vor fi obligate sa aiba.

Viorica Dancila anunta puteri sporite pentru politisti: Ce vor putea face acestia in cazurile de violenta domestica (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca se va discuta un proiect de lege privind combaterea violentei in familie si care prevede ca politistii pot sa actioneze imediat.

Viorica Dancila: Ne vom asigura ca Legea salarizarii isi va atinge obiectivul, de a face ordine si echitate in sistem

Premierul Viorica Dancila a prezentat, joi, in sedinta Executivului, principaleleprevederi din Ordonanta care isi propune sa corecteze salariile scazute, in urma reformei fiscale. in.

Viorica Dancila, veste buna pentru angajatii part-time

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la debutul sedintei de Guvern, ca Executivul va aproba o ordonata de urgenta prin care angajatilor cu contracte part-time li se vor retine contributii doar pentru.

VIDEO Viorica Dancila: Azi aprobam OUG prin care angajatilor cu contracte part-time li se vor retine contributii doar pentru salariul realizat. Diferenta va fi platita de firma sau institutia angajatoare

Premierul Viorica Dancila a declarat joi la debutul sedintei de Guvern ca executivul va aproba o ordonanta de urgenta prin care angajatilor cu contracte part-time li se vor retine contributii doar pentru salariul realizat, chiar daca este mai mic decat salariul minim. Diferenta va fi suportata insa de firma sau institutia angajatoare.

Decizia neasteptata luata de Viorica Dancila. Niciun premier nu a mai facut asta

Premierul Viorica Dancila a luat o decizie neobisnuita pentru un om politic aflat intr-o pozitie atat de importanta. Paginile sale de Facebook au fost inchise, toate celelalte care inca sunt active fiind.

Acolo unde au fost identificate probleme, am cerut imediat masuri de echilibrare

Astazi la inceputul sedintei, Premierul, Viorica Dancila a facut urmatoarele afirmatii, referitoare la masura mutarii contributiilor de la angajator la angajat:asa cum stiti, in urma dezbaterilor din ultimele zile pe tema efectelor legilor salarizarii, dar si a mutarii contributiilor de la angajator la angajat, au reiesit unele probleme.

Viorica Dancila vine in februarie la Chisinau:E un semnal ca acordam prioritate relatiei cu Republica Moldova

Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a anuntat miercuri, 7 februarie, ca noul premier de la Bucuresti, Viorica Dancila, va intreprinde o vizita oficiala in luna februarie curent in Republica Moldova.

Viorica Dancila are un nou consilier de stat

Andreea Pastirnac a fost eliberata joi din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe si numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )