Libnet.ro
UNICEF

15:45

Procedura pentru organizarea alegerilor anticipate. Cum le poate convoca PNL Pot fi ele organizate in aceleasi timp cu alegerile locale?

B1 B1,
Procedura pentru organizarea alegerilor anticipate. Cum le poate convoca PNL Pot fi ele organizate in aceleasi timp cu alegerile locale?

In urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban a anuntat ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Aceasta decizie a fost. continuă pe B1

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate. Korodi Attila: Suntem pregatiti oricand

Liderul deputatilor UDMR Korodi Attila sustine ca formatiunea din care face parte sustine organizarea alegerilor anticipate pentru ca Guvernul sa fie stabil din punctul de vedere al sprijinului din.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Cele doua conditii de la care PMP nu abdica pentru sustinerea alegerilor anticipate. Tomac: Romania are nevoie de un restart real

Partidul Miscarea Populara PMP) va sustine alegerile anticipate doar daca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi si daca numarul parlamentarilor va fi redus la 300, a precizat presedintele PMP, Eug.

VIDEO Orban, dupa discutiile cu Iohannis: Eu si presedintele am decis ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul discutiilor cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, sustinand ca reprezinta cea mai buna solutie pentru Romania.

Ce se intampla cu partidele in cazul declansarii alegerilor anticipate. Pierderi politice uriase pentru USR si Pro Romania

Organizarea alegerilor anticipate pentru Partidul National Liberal vine si cu dezavantaje, avand in vedere ca reconfigurarea Parlamentului in viitorul apropiat ar obliga liberalii sa coopteze la guvernare si alte formatiuni pentru a forma majoritatea.

Ciolacu afirma ca miza alegerilor anticipate este prorogarea cresterii pensiilor cu 40% de la 1 septembrie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca Guvernul nu vrea sa majoreze pensiile si salariile profesorilor de la 1 ianuarie, aceasta fiind miza alegerilor anticipate daca acestea au loc mai repede, majorarea pensiilor se poate proroga.

Dan Barna: Anticipatele, singura solutie pentru a avea o majoritate reformista in Parlament

Liderul USR, Dan Barna, reactioneaza dupa anuntul premierului Ludovic Orban privind organizarea alegerilor anticipate, spunand ca reprezinta singura solutie pentru a avea o majoritate reformista in Parlament.

Reactia PSD la anuntul declansarii alegerilor anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, ca nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate in urmatoarea perioada, in primul rand pentru ca nu exista o criza politica in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )