Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu cutremura scena politica: Vreau sa dau si o lectie USR-ului Eu nu prea stiu sa pierd!. Decizie de ultima ora a fostului presedinte

Antena3 Antena3,
Traian Basescu cutremura scena politica: Vreau sa dau si o lectie USR-ului Eu nu prea stiu sa pierd!. Decizie de ultima ora a fostului presedinte

Potrivit fostului presedinte, Traian Basescu, PMP isi va desemna propriul candidat la Primaria Generala a Capitalei. Acesta nu a dat prea multe informatii despre candidatura sa pentru un nou mandat, insa sustine ca vrea sa dea o lectie USR-ului care procedeaza ca baietii destepti din energie. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Vreau sa dau o lectie USR-ului

Traian Basescu a anuntat ca posibila sa candidatura din partea PMP la Primaria Generala a Capitalei va fi o lectie pentru USR, care procedeaza ca baietii destepti din energie. intrebat de ce.

Traian Basescu s-a autopropus la Primaria Capitalei: Vreau sa dau o lectie USR-ului!

Traian Basescu i-a anuntat pe cei de la PMP ca este gata sa intre in batalia electorala pentru funct.

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Vreau sa dau o lectie USR-ului

Traian Basescu a anuntat ca posibila sa candidatura din partea PMP la Primaria Generala a Capitalei va fi o lectie pentru USR, care procedeaza ca baietii destepti din energie. intrebat de ce.

TRAIAN BASESCU: Obiectivul meu major este sa dau o mana de ajutor PMP-ului

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, duminica seara, ca nu prea stie sa piarda in politica si, daca va intra in competitia pentru Primaria Capitalei, va face tot ce se poate pentru a castiga.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Eu nu prea stiu sa pierd. Obiectivul meu major este sa dau o mana de ajutor PMP-ului

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, duminica seara, ca nu prea stie sa piarda in politica si, daca va intra in competitia pentru Primaria Capitalei, va face tot ce se poate pentru a castiga. Basescu a afirmat ca obiectivul sau major este sa dea o mana de ajutor PMP, dar si sa dea o lectie celor de la USR care s-au opus intrarii partidului in alianta de dreapta care s-a format in Capitala.

Marele joc pregatit pentru alegeri. in favoarea cui joaca Traian Basescu?

Alegeri locale 2020. Cozmin Gusa, consultant politic, a declarat luni seara, la Antena 3, ca fostul presedinte Traian Basescu este intr-o situatie dificila. Strategiile impotriva lui Basescu si strategiile lui Basescu sunt destul de corozive si el este periculos pentru Nicusor Dan, a spus Cozmin Gusa la emisiunea Subiectiv.

Miscare BOMBA in politica! Ce a decis Traian Basescu dupa ce a fost lasat pe dinafara de PNL si USR-PLUS

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, sambata, 1 august 2020, ca, in urma excluderii PMP de la negocierile dintre PNL, USR si PLUS privind o posibila alianta de dreapta comuna pentru alegerile locale, a facut oferta partidului pe care l-a infiintat de a-l reprezenta pentru conducerea Primariei Capitalei.

Cristoiu, teorie-bomba. De ce a fost umilit Traian Basescu de PNL si USR-PLUS

Ion Cristoiu explica, in cel mai nou editorial al sai, reactia slaba a PMP la excluderea sa din Dreapta Unita, de PNL-USR-PLUS in perspectiva alegerilor locale. Potrivit jurnalistului, una dintre cauze este asumarea de catre partidul lui Traian Basescu a posturii de cersetor pe la usile liberalilor.

TRAIAN BASESCU: Nu am nici o problema sa scriu in formular ca nu am colaborat cu Securitatea

Traian Basescu a declarat luni ca va scrie in formularul obligatoriu pentru candidatii la alegerile locale ca nu a colaborat cu Securitatea, desi o decizie in prima instanta arata ca si-a turnat fostii colegi de la Institutul de Marina, conform g4media.

Surse. PNL incearca sa blocheze candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Ce ofera in schimb

Premierul Ludovic Orban i-a promis lui Eugen Tomac ca PMP va primi functii in viitorul Guvern liberal, dar si pe plan local, in primariile de sector castigate de PNL, cu conditia ca Traian Basescu sa nu candideze la primaria generala, sustin surse politice pentru Adevarul. Fostul sef al statului ar rupe din voturile dreptei si ar pune umarul la victoria Gabrielei Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )