Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, decizie de ultima ora: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, decizie de ultima ora: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar

Traian Basescu vine cu o veste-bomba. Fostul presedinte a anuntat, marti, ca e hotarat sa candideze la Primaria Capitalei in cazul in care PNL si PMP nu ajung la o intelegere privind o candidatura comuna la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. continuă pe Antena3

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Traian Basescu da ultimatumul privvind candidatura sa: Sunt hotarat sa intru in competetie daca PNL si USR batjocoresc PMP. Nu sunt lacheu

Europarlamentarul PMP Traian Basescu va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, in ce conditii va candida la Primaria Capitalei. Surse politice sustin pentru Adevarul ca negocierile dintre PNL si PMP pentru liste comune in Capitala au esuat. Prin urmare, PMP va avea candidat la Primaria Generala, care va rupe din voturile lui Nicusor Dan. Fostul sef al statului va vorbi si despre fondurile europene alocate Romaniei. Se putea mai mult?.

Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

Decizie de ultima ora luata de Google. Angajatii sai vor putea lucra de acasa pana in vara lui 2021, anunta The Wall Street Journal. Initial, compania anunta ca oamenii se vor intoarce la birouri.

Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

Decizie de ultima ora luata de Google. Angajatii sai vor putea lucra de acasa pana in vara lui 2021, anunta The Wall Street Journal. Initial, compania anunta ca oamenii se vor intoarce la birouri.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Decizie de ULTIMA ORA! inca o tara INTERZICE complet accesul turistilor romani! Este o populara destinatie turistica

Decizie de ULTIMA ORA! Autoritatile din Cipru, o populara destinatie de vacanta a romanilor, au pus Romania pe lista neagra a statelor ai caror cetateni nu pot intra in tara in scop turistic. Anuntul a fost facut sambata seara de Ministerul roman de Externe.

ULTIMA ORA. Traian Basescu a decis sa candideze la Primaria Capitalei

Traian Basescu, a declarat, marti seara, ca a discutat cu liderul PMP, Eugen Tomac, sa aiba in vedere candidatura sa la Primaria Capitalei, la alegerile locale din toamna acestui an. Potrivit fostului presedinte al Romaniei, singura problema este decizia partidului.

Ce face acum primul sot al Mariei Constantin. Decizia de ultima ora pe care a luat-o

Ce decizie a luat primul sot al Mariei Constantin? Cantareata s-a razboit ani la rand cu cel cu care a facut un copil. Cum mai sunt lucrurile intre ei acum? Decizia primului sot al Mariei Constantin Maria Constantin se pare ca nu a avut prea mult noroc in dragoste. S-a casatorit de foarte tanara, a .

SURSE: PMP, exclus din alianta pentru Capitala. Candideaza Traian Basescu la Primaria Bucuresti? Se tiparesc deja afisele

Negocierile in ceea ce priveste formarea unei aliante pentru Capitala sunt aproape finalizate. PNL a decis sa faca alianta doar cu USR Plus, la alegerile locale din Bucuresti. in aceste conditii, PMP, partidul lui Traian Basescu, va merge separat si va avea candidati proprii la primarii. in urma cu doua saptamani, Traian Basescu sugera ca ar putea candida la Primaria Bucuresti.

Veste bomba despre candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Au inceput sa le tipareasca deja

Lupta pentru un scaun de primar a inceput deja, cu toate ca data campaniei este pe 28 august, iar cea a alegerilor propriu-zise, pe 27 septembrie. Printre candidatii la postul de Primar General al Capitalei s-ar afla, dupa cum spun sursele, si fostul presedinte Traian Basescu, care a mai fost in aceasta postura de doua .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )