Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, decizie DURA dupa ce a fost achitat. Cum se va RAZBUNA fostul premier pe procurorul care i-a facut dosarul

B1 B1,
Victor Ponta, decizie DURA dupa ce a fost achitat. Cum se va RAZBUNA fostul premier pe procurorul care i-a facut dosarul

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit sambata seara ce intentioneaza sa faca dupa ce a fost achitat in dosarul Turceni-Turceni. El a anuntat ca saptamana viitoare va trimite un memoriu cu toate. continuă pe B1

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost achitat in dosarul Rovinari - Turceni

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj de multumire dupa decizia iCCJ de a-l achita in dosarul Rovinari-Turceni, in care DNA cerea sase ani de inchisoare. Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

Victor Ponta, prima reactie dupa achitare: O tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri

Fostul premier Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce, joi, inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat in dosarul Turceni- Rovinari. Decizia magistratilor nu este, insa, definitiva. Victor Ponta.

Curtea Suprema urmeaza sa pronunte sentintele in dosarul Turceni-Rovinari. Ce pedepse risca Victor Ponta si Dan Sova

Dupa cinci amanari consecutive, Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele in dosarul Turceni-Rovinari, dosar in care Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala, iar Dan Sova de abuz in serviciu si fals in inscrisuri. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut pedepse cu inchisoarea pentru cei doi.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta a fost achitat din dosarul Turceni Rovinari. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Dan Sova. Decizia instantei nu este definitiva.

De ce e bun de plata Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari desi a fost achitat

Desi Curtea Suprema l-a achitat in dosarul Turceni - Rovinari pentru infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, fostul premier Victor Ponta ramane bun de plata.

Victor Ponta, achitat in dosarul Turceni - Rovinari. Ce impact are aceasta lovitura pentru DNA

Fostul premier Victor Ponta si Dan Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati Sova si Asociatii, au fost achitati joi de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Rovinari -.

Victor Ponta, achitat in dosarul Rovinari - Turceni. Ce impact are aceasta lovitura pentru DNA

Fostul premier Victor Ponta si Dan Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati Sova si Asociatii, au fost achitati joi de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Rovinari -.

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost achitat. Ce spune acesta dupa decizie

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost achitat in dosarul in care a fost acuzat de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati in dosarul Rovinari - Turceni

Victor Ponta a fost achitat, in prima instanta, in dosarul Rovinari Turceni. Fostul premier Victor Ponta este judecat pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata,.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati

Dupa mai multe amanari, magistratii instantei supreme au luat, ieri, decizia in privinta dosarului Turceni - Rovinari: Victor Ponta si Dan Sova au fost achitati, pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta, informeaza News. ro. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva, putand fi atacata de catre procurori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )