Libnet.ro
UNICEF

20:15

Viorica Dancila l-a eliberat din functie la cerere pe secretarul de stat Catalin Balan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila l-a eliberat din functie la cerere pe secretarul de stat Catalin Balan

Catalin Balan a fost eliberat la cerere din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Catalin Balan, eliberat din functie la cerere

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Catalin Balan a fost eliberat din functie, la cerere, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila publicata luni in Monitorul Oficial.

Schimbari in Ministerul Transporturilor. Catalin Balan a fost eliberat din functie de Viorica Dancila

Catalin Balan a fost eliberat la cerere din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia prim-ministrului a fost publicata luni in.

Guvernul, despre intalnirea dintre premier si ambasadorul SUA: Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea cu privire la caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones implicit a bursei) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Aceasta ingrijorare a fost exprimata in fata ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a fost primit luni, la Palatul Victoria. Potrivit Guvernului, Viorica Dancila a abordat discutia cu privire la perspectivele posibilitatii de a elimina, in cursul acestui an, obligativitatea vizelor de scurta sedere pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

Ambasada SUA: Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si ambasadorul Hans Klemm

Ambasadorul Hans Klemm a discutat cu premierul Viorica Dancila subiectul Justitiei la intalnirea de luni de la Guvern, arata Ambasada SUA intr-un raspuns pentru HotNews. ro. Reamintim ca premierul Dancila l-a primit luni pe ambasadorul american in vizita de prezentare.

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa DNA: Este ingrijorator / Nu trebuie sa vedem ca intreaga justitie face lucruri urate sau ca nu ar judeca drept

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca nu a avut inca o discutie cu ministrul Justitiei pe tema acuzatiilor care se aduc Directiei Nationale Anticoruptie DNA) , dar ca va avea o astfel de discutie intrucat lucrurile sunt ingrijoratoare, potrivit news. ro. Dancila a afirmat ca nu este intr-o situatia confortabila, avand in vedere ca in inregistrarile difuzate se vorbea despre fabricarea unor probe chiar in cazul unui premier.

Curatenie in Guvern: Viorica Dancila inlatura alt om al lui Mihai Tudose

Viorica Dancila a decis sa inlature din organigrama Guvernului un alt personaj numit in perioada sederii la Palatul Victoria a lui Mihai Tudose. in Monitorul Oficial a fost publicat luni actul de eliberare din fu.

Curatenie in Guvern: Viorica Dancila inlatura alt om al lui Mihai Tudose

Viorica Dancila a decis sa inlature din organigrama Guvernului un alt personaj numit in perioada sederii la Palatul Victoria a lui Mihai Tudose. in Monitorul Oficial a fost publicat luni actul de eliberare din fu.

Premierul Viorica Dancila a disparut de pe Facebook. Care a fost motivul

In urma cu o saptamana, premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a.

Viorica Dancila are probleme planetare: contul de Facebook si bursa americana

Viorica Dancila a avut luni o agenda incarcata, pe lista regasindu-se, inca de dimineata, prima vizita de la investirea noului Cabinet a ambasadorului american, Hans Klemm, la Palatul Victoria. Cu ocazia aceasta, premierul si-a exprimat si ingrijorari cu privire la caderea bursei americane de saptamana trecuta, desi pozitia Romaniei nu influenteaza in niciun fel tranzactiile bancare.

Cine e seful adevarat? Imagini virale cu Viorica Dancila asteptand sa termine de vorbit Liviu Dragnea (FOTO)

Moment incredibil luni dimineata la sediul PSD din Kiseleff! Premierul Viorica Dancila a sosit exact in momentul in care presedintele partidului Liviu Dragnea dadea declaratii presei, iar aceasta a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )