Libnet.ro
UNICEF

13:00

20 de ore decisive pentru Liviu Dragnea. Adrian Tutuianu, noi detalii despre scrisoare: Sunt suficient de multe semnaturi

Antena3 Antena3,
20 de ore decisive pentru Liviu Dragnea. Adrian Tutuianu, noi detalii despre scrisoare: Sunt suficient de multe semnaturi

Mai sunt20 de ore decisive panala marea confruntare in PSD, iar Scandalul ia amploare la toate nivelurile. in mai multe filiale, deciziile luate de lideri sunt contestate, indiferent ca il sustin sau. continuă pe Antena3

incep emotiile pentru Liviu Dragnea: 8 octombrie, primul termen al apelului impotriva condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pe 8 octombrie primul termen al apelului facut de Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

intalnire surprinzatoare pentru Liviu Dragnea. Cine a venit la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, a primit luni vizita unei delegatii conduse de Shen Yueyue, vicepresedinte al Comitetului Permanent al Congresului National al Poporului Chinez, pe agenda.

Disidentii din PSD solicita demisia imediata a lui Liviu Dragnea

Mult asteptata scrisoare prin care un grup de lideri din cadrul PSD ii solicita demisia lui Liviu Dragnea din func-tia de sef al partidului a fost in sfarsit finalizata si data publicitatii. Scrisoarea, intitulata Declaratie comuna si semnata de mai multi membri din Comitetul Executiv al PSD, printre care se numara si grupul de initiativa constituit din vicepremierul Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, Gabriela Firea - primar general al Capitalei, Adrian Tutuianu - vicepresedinte al Senatului si fost ministru al Apararii Nationale, se doreste a fi un prim pas in normalizarea relatiilor pe care partidul le are cu societatea civila si cu Presedintia Romaniei.

Organizatia Judeteana a PSD Constanta l sustine n continuare pe Liviu Dragnea

Organizatia Judeteana a PSD Constanta a decis, la sedinta Biroului Permanent Judetean, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea in functia de presedinte ales al partidului si sa faca un apel la unitate in jurul acestuia, relateaza Mediafax.

Ipoteza-soc: Faptele lui Liviu Dragnea s-au prescris

Ipoteza explopziva lanasata de avocatul Dan Chitic in cazul procesului liderului PSD, Liviu Dragnea. Faptele s-au prescris in cazul dosarului angajarilor fictive in care Dragnea a primit o condamnare in prima in.

MISTER rezolvat: Ce avea KOVESI pe mana in poza in care statea alaturi de Liviu DRAGNEA! (FOTO)

Victor Ponta a prezentat joi o noua fotografie care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si ceea ce acum numeste statul paralel. in aceasta imagine, langa Liviu Dragnea sta Laura.

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Surse: Cine este persoana taiata din fotografia in care apar Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea, in care apare alaturide fostul sef SRI, de Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Potrivit unor surse, fotografia.

SOC! Organizatia de Pensionari il sustine pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si-a mai asigurat un vot in Comitetul Executiv National al PSD. Organizatia de Pensionari a anuntat ca il va sustine la sedinta cruciala ce va avea loc vineri. Atunci, ar urma sa se discute.

Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

PSD transmite ca membrii Biroului Executiv Central al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati si presedintii organizatiilor judetene ale OPSD, cu exceptia a doua judete, isi exprima aprecierea fata de liderul partidului Liviu Dragnea, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )