Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dancila, in mesajul de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Dancila, in mesajul de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, fiind sarbatorit Centenarul Marii Uniri, dar si ca priveste cu incredere spre 2019. Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania, spune Dancila. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

VIDEO Iohannis, n mesajul de Anul Nou: Sa construim mpreuna urmatorul secol de existenta al Romniei cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, intr-un mesaj video transmis de Anul Nou, sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de valorile statului de drept.

VIDEO Mesajul de Anul Nou al Maiei Sandu: Avem speranta ca in 2019 se va produce schimbarea

Lidera PAS, Maia Sandu, a felicitat moldovenii cu venirea Anului Nou, subliniind ca oamenii acestui pamant, dintotdeauna au stiut sa traiasca cu voie buna sarbatorile, sa intampine uratori, sa incarce mesele cu bucate, sa se bucure alaturi de acei dragi.

Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. in mesaj ea afirma ca, alaturi de ministri, dar si de presedintii PSD si ALDE, a reusit sa onoreze angajamentele pentru care a primit increderea a milioane de romani, transmite Mediafax.

Vladmir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat duminica ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladimir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

PROGRAM MALLURI DE ANUL NOU. Ce progam de Anul Nou au mallurile din Bucuresti

Mai multe centre comerciale din Bucuresti vor fi deschise de Anul Nou. insa, trei centre comerciale mari din Capitala vor fi inchise. Mai jos puteti.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea mult noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )