Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care critica partidul, el precizand ca mai bine ne despartim de cei care nu respecta votul majoritatii, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, despre CEx al PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care.

Contestatarii lui Dragnea din PSD ar putea fi exclusi. Florin Iordache: Mai bine ne despartim decat sa continuam scandalul

Se anunta o sedinta extrem de tensionata luni la PSD! Florin Iordache este primul lider important al formatiunii care a vorbit deschis despre o posibila excludere din PSD a celor care il contesta pe Liviu.

Iordache, despre eroarea lui Toader: Urmarim un serial pe Facebook, sa-si asume responsabilitatea. Corlatean: Este motiv de nulitate a cererii de revocare a procurorului general

Voci din PSD il critica pe ministrul Justitiei pentru eroarea in cazul dosarului de evaluare a procurorului general Augustin Lazar. in timp ce fostul ministru al justitiei, deputatul Florin Iordache ii reproseaza ca nu-si asuma responsabilitatea si prefera sa faca posteri neserioase pe Facebook, senatorul PSD Titus Corlatean a afirmat ca, daca eroarea din dosarul de evaluare este reala, este motiv de nulitate a cererii de revocare a lui Augustin Lazar.

Florin Iordache: Daca a fost eroare, Toader sa si-o asume. Daca are un document, sa il prezinte

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat in cadrul unei emisiuni ca Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legata de Augustin Lazar si, daca este vorba de o eroare, ar trebui sa si-o asume, scrie.

Exista un domeniu la care Roger Federer se pricepe mai bine dect la tenis, spune John Isner

Roger Federer a incantat de-a lungul timpului milioane de spectatori cu loviturile sale catalogate uneori drept ireale. Cu toate acestea, campionul elvetian are un domeniu la care se pricepe mai bine decat la sportul alb, aceasta afirmatie apartinandu-i lui John Isner americanul a reusit de-a lungul timpului sa-l invinga pe Mister Perfect in doua randuri din 7 dueluri directe).

Citate despre iubire. Cele mai frumoase 60 de citate despre dragoste

Cele mai frumoase lucruri despre dragoste si iubire se exprima greu in cuvinte. Si, ca sa-ti fie mai usor, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase 60 citate despre iubire. Citate despre iubire. Nu e viata fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )