Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache: Si Toader va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache: Si Toader va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri, la Realitatea TV, ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general, Augustin Lazar. Iordache a mai afirmat ca, daca ar fi fost ministru al Justitiei, ar fi implementat deciziile Curtii Constitutionale prin ordonante, prin ne-ordonante, cu lume in strada, cu lume in casa. continuă pe Adevărul

Toader va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat, ieri, la Realitatea TV, ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general, Augustin Lazar.

Florin Iordache: Si Tudorel Toader va fi evaluat, exact ca Augustin Lazar; astept opinia premierului

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general, Augustin Lazar.

Florin Iordache, dupa ce s-a cerut revocarea lui Augustin Lazar: Fara indoiala, si Tudorel Toader va fi evaluat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri seara ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general,.

Florin Iordache: Comisia de la Venetia, indusa n eroare de presedintele Romniei, Kovesi, Lazar. O parte dintre recomandari vor fi preluate n viitoare proiecte

Deputatul Florin Iordache, presedintele comisiei speciale pe legile justitiei, a declarat ca diferentele dintre raportul preliminar si raportul final al Comisiei de la Venetia pe Legile Justitiei arata faptul ca reprezentantii acesteia au fost indusi in eroare de catre o parte dintre reprezentantii autoritatilor romane cu care s-au intalnit, numindu-i pe presedintele Klaus Iohannis, fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi si procurorul general Augustin Lazar.

Contre in coalitie: Un lider ALDE il critica dur pe social-democratul Florin Iordache

Contre dure in interiorul coalitiei PSD-ALDE, cu privire Tudorel Toader. Totul a pornit de la declaratiile critice ale social-democratului Florin Iordache la adresa ministrului Justitiei, sustinut de ALDE. Imediat.

Noi contre in coalitie: Un lider ALDE il critica dur pe social-democratul Florin Iordache

Contre dure in interiorul coalitiei PSD-ALDE, cu privire Tudorel Toader. Totul a pornit de la declaratiile critice ale social-democratului Florin Iordache la adresa ministrului Justitiei, sustinut de ALDE. Imediat.

Florin Iordache: Comisia de la Venetia a fost indusa grav in eroare. Afirmatii din raport reflecta manipularea crasa la care au fost supusi expertii

Presedintele Comisiei speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a reactionat, in mod oficial, pe tema raportului emis de Comisia de la Venetia, afirmand, intr-un comunicat de presa, ca argumentele prezentate in document reflecta manipularea crasa la care au fost supusi expertii. Acesta a reiterat faptul ca asteapta decizia CCR privind Codurile penale, dar si ca unele recomandari ale Comisiei privind legile justitiei vor fi ignorate.

Vicepresedinte ALDE, Andrei Gerea, replica pentru Florin Iordache: Parlamentul trebuie sa fie locul unde se dezbat legile

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE, ii da o replica PSD-istului Florin Iordache, dupa ce acesta din urma a afirmat ca ministerul Justitiei trebuia sa isi asume legislatia. Am ascultat seara trecuta.

PSD merge la consultarile de la Cotroceni: Liviu Dragnea si Florin Iordache, fata in fata cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Pesedistii se pare ca s-au hotarat in sfarsit sa mearga la consultarile de la Cotroceni. Liviu Dragnea se va afla fata in fata cu Klaus Iohannis. Din partea PSD va merge la discutii si Florin Iordache, in.

Florin Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, presedintele comisiei parlamentare privind legislatia din justitie, a declarat luni ca Romania nu va prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia. De altfel, acesta i-a acuzat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )