Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Parerea mea e ca Dragnea va fi omorat de colegii lui, pentru ca duce PSD-ul la vale

B1 B1,
Ludovic Orban: Parerea mea e ca Dragnea va fi omorat de colegii lui, pentru ca duce PSD-ul la vale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi seara ca el crede ca prin deciziile pe care le ia, Liviu Dragnea va ajunge sa termine omorat de colegii lui pentru ca va face in asa fel incat PSD sa nu mai aj. continuă pe B1

Razboi in PNL: Se cere capul lui Ludovic Orban. Liberalii strang semnaturi pentru demiterea sefului de partid (VIDEO)

Razboi total in PNL. Se strang semnaturi pentru demiterea presedintelui liberal Ludovic Orban. in ultima perioada, colegii de partid l-au criticat dur pe seful PNL pentru directia in care se indreapta.

Ludovic Orban, atac la USR: Mi s-a parut chiar deplasat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a afirmat joi ca i se pare neinspirata invitatia adresata Laurei Codruta Kovesi in USR, facuta de liderul Uniunii,Dan Barna, si ca acesta a vrut sa se lipeasca de.

Tariceanu, atac dur la Ludovic Orban: N-ai cum sa-i educi pe toti neavenitii din politica. Mai sunt si tampiti si dementi

Calin Popescu Tariceanu s-a lansat intr-o serie de atacuri dure la adresa lui Ludovic Orban in contextul in care a fost intrebat de plangerea penala pentru inalta tradare depus de liderul PNL impotriva.

Scandal monstru in PNL. Ludovic Orban este atacat din interiorul partidului

Scandal monstru in PNL. Ludovic Orban este atacat din interiorul partidului in ciuda apelului la unitate. Liberalii ii reproseaza acestuia modul dictatorial in care conduce partidul, dar si faptul ca tot mai m.

Ludovic Orban, pe faras in PNL? Numerosi lideri liberal lanseaza critici vehemente

Scaunul lui Ludovic Orban de presedinte al PNL se clatina serios. Numerosi lideri liberali i-au adus critici vehemente in sedinta Biroului Politic al PNL. Printre acestia se numara Anca Boagiu, Gheorghe Falca,.

Ludovic Orban, despre decizia lui Iohannis de revocare a sefei DNA: intre interesul personal si interesul Romaniei, a ales interesul Romaniei

Ludovic Orban este alaturi de seful statului si crede ca presedintele Klaus Iohannis a actionat in interesul Romaniei atunci cand a semnat decretul. Presedintele PNL este de parere ca daca.

Ludovic Orban, despre propunere de excludere a lui Viorel Catarama din PNL: Am aplicat statutul partidului

Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat luni cu privire la propunere de excludere din partid a prim-vicepresedintelui PNL Sector 2, Viorel Catarama. Liderul liberal a declarat ca acesta a vorbit in afara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )