Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mihai Fifor: PSD este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai democratic partid din Romania. Diferentele de opinie sunt respectate si ascultate

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor: PSD este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai democratic partid din Romania. Diferentele de opinie sunt respectate si ascultate

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, vicepresedinte PSD, sustine ca Comitetul Executiv National a demonstrat inca o data ca Partidul Social Democrat este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai democratic partid din Romania, in care diferentele de opinie sunt respectate si ascultate, iar deciziile importante se iau impreuna. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, vicepresedinte PSD, sustine ca Comitetul Executiv National a demonstrat inca o data ca Partidul Social Democrat este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai democratic partid din Romania, in care diferentele de opinie sunt respectate si ascultate, iar deciziile importante se iau impreuna.

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Claudiu Manda: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda afirma ca in urma sedintei Comitetului Executiv National de la Neptun s-a demonstat ca PSD este un partid democratic, unde libertatea de exprimare a membrilor este un drept.

Horoscop rune 3-9 septembrie, prezentat de Mihai Voropchievici. Berbecul e cel mai fericit, protectie divina pentru Gemeni

E o perioada benefica pentru multe zodii, a aratat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3. Berbec E cel mai fericit, are o saptamana plina de dragoste si pasiune. Taur.

Analgezicul mai puternic decat morfina te scapa si de alte dependente

Dependenta de analgezice poate influenta speranta de viata, mai ales in Statele Unite unde oamenii se confrunta cu o adevarata problema nationala. Cercetatorii americani lucreaza la un compus chimic experimental, testat pana in prezent pe animale, care ar putea fi solutia pentru oamenii care au disperata nevoie de aceasta. Numit AT-121, medicamentul este mai puternic [].

Cel mai scump iPhone e o adevarata piesa de muzeu

De aproape un an, cand ne referim la cel mai scump iPhone, ne vine in minte atragatorul iPhone X. Daca te uiti insa atent pe eBay, exista un telefon Apple mult mai scump decat 1000 de euro. Cu doar cateva zile inainte de anuntarea celor mai noi smartphone-uri Apple pentru 2018, o iteratie incipienta a [].

Numerograma oamenilor de succes. Cifra destinului este cel mai important numar al tau!

Numerologul Ionut Agachi a vorbit la Antena 3, la emisiunea Dar si har, despre numerograma oamenilor de succes, norocul si semnificatia numelui in numerologie. Cifra destinului este cel mai important.

Caru' cu vedete: Alerta la bordul avionului privat n care se afla artistul Post Malone. Aeronava a aterizat de urgenta;La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv strabunic din Cetatea Filmului;Asa arata acum reginele Cerbului de Aur

La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv strabunic din Cetatea Filmului. Recent, unul dintre nepotii celebrului actor a postat in social media o fotografie induiosatoare, alb negru, ce pare o predare de stafeta intre generatii. La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv strabunic din cetatea filmului. Andreea Esca a implinit 46 de ani. Vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere in camasa de noapte. Andreea Esca a implinit 46 de ani si a ales sa-si intampine ziua de nastere intr-un mod total diferit de cum te-ai astepta cunoscandu-i firea dinamica si agitata. in loc sa astepte miezul noptii in cine stie ce restaurant de lux.

VIDEO Acer a prezentat la IFA Berlin cel mai usor laptop din lume cu ecran de 15 inci. Pretul este de 1.100 euro

Acer a prezentat la targul IFA Berlin cel mai usor laptop cu ecran de 15 inci, un model numit Swift 5 care cantareste sub un kilogram. Modelul se va lansa in noiembrie, cu un pret deloc mic: 1. 100 euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )