Libnet.ro
UNICEF

10:45

MIHAI TUDOSE: Tara unde traiesc ei, etnicii maghiari, este Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI TUDOSE: Tara unde traiesc ei, etnicii maghiari, este Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, critica, intr-o postare pe Facebook, deciziile luate la congresul UDMR referitoare la adoptarea imnului secuiesc, steagului secuiesc si imnului Ungariei ca simboluri ale comunitatii maghiare din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

MIHAI TUDOSE: Tara unde traiesc ei, etnicii maghiari, este Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, critica, intr-o postare pe Facebook, deciziile luate la congresul UDMR referitoare la adoptarea imnului secuiesc, steagului secuiesc si imnului Ungariei ca simboluri ale comunitatii maghiare din Romania.

Tudose, dupa ce UDMR a adoptat imnul Ungariei ca simbol: Fiecare e liber sa cante sub dus ce vrea, dar tara unde traiesc ei e Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, a criticat adoptarea de catre UDMR a drapelului si a imnului Ungariei drept simboluri ale comunitatii maghiare din Romania. Tara aceasta unde traiesc ei, etnicii maghiari, este Romania!! Imnul este al Romaniei. Drapelul este al Romaniei. Atat, a scris Tudose pe Facebook. Victor Ponta adistribuitpostarea lui Tudose si a adaugat un scurt comentariu.

Tudose, dupa Congresul UDMR: Fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el, dar aici nu mai e despre asta. E despre Romania noastra!

Comentariu acid al fostului premier Mihai Tudose, dupa Congresul UDMR de sambata. Liderul Pro Romania a sustinut ca etnicii maghiari sunt liberi sa faca ce vor in casele lor, dar in afara locuintelor e.

Mihai Tudose: Liviu Dragnea, paria Europei. A reusit sa se acopere de rusine si fluieraturi la congresul socialistilor europeni

Liviu Dragnea este un personaj total nefrecventabil care a crezut ca poate pacali in continuare pe toata lumea, dar a reusit sa se acopere de rusine la congresul socialistilor europeni, spune fostul premier Mihai Tudose. El se refera la incidentul de la reuniunea PES, unde liderul PSD a fost huiduit, dupa discursul sustinut in limba romana, in fata delegatilor europeni.

Fostul premier Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Nici daca plangi nu e fericit, pentru ca nu plangi din cauza lui

Declaratia lui Mihai Tudose, pana de curand presedinte al filialei judetene PSD Braila, a fost facuta pe postul public de televiziune, in cadrul emisiunii Romania 9. in prezent, Tudose este deputat independent si cocheteaza cu formatiunea politica condusa de Victor Ponta.

Fostul premier Mihai Tudose, ironii la adresa UDMR: Fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el

Fostul premier Mihai Tudose critica, intr-o postare pe Facebook, deciziile luate la congresul UDMR referitoare la adoptarea imnului secuiesc, steagului secuiesc si imnului Ungariei ca simboluri ale comunitatii.

Mihai Tudose, despre decizia Congresului UDMR privind steagul Ungariei: Fiecare e liber sa cnte sub dus ce vrea el, dar n afara locuintei e Romnia

Fostul premier Mihai Tudose a spus duminica, referitor la decizia Congresului UDMR de adoptarea a steagului Ungariei, alaturi de imn, ca fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el, dar in afara locuintei e Romania, adaugand ca exista legi privind simbolurile nationale si acestea trebuie respectate.

Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Paria Europei. Respins de membrii propriei familii politice si urat de majoritatea romanilor

Fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, l-a criticat sambata pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca s-a acoperit de rusine si fluieraturi in timpul Congresului socialistilor europeni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )