Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nimeni nu ne-a solicitat analiza pe Codurile Penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nimeni nu ne-a solicitat analiza pe Codurile Penale

Opinia preliminara a Comisiei de la Venetia pe tema modificarilor legilor Justitiei va fi transmisa la Bucuresti la finalul lunii iulie, forului nefiindu-i insa solicitata o analiza pe marginea codurilor penale, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio. Totodata, oficialul european pune atacurile la justitie pe seama intereselor politice, cei care sunt la putere dorind sa schimbe legile pentru ca nu sunt satisfacuti de deciziile justitiei , relateaza site-ul Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Comisiei de la Venetia: Nimeni nu ne-a solicitat o analiza pe Codurile Penale / Cei care sunt la putere vor sa schimbe legile pentru ca nu sunt satisfacuti de deciziile justitiei

Opinia preliminara a Comisiei de la Venetia pe tema modificarilor legilor Justitiei va fi transmisa la Bucuresti la finalul lunii iulie, forului nefiindu-i insa solicitata o analiza pe marginea codurilor penale, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio.

Tudorel Toader, prima reactie in legatura cu OUG privind Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost solicitat sa-si spun un punct de vedere privind o posibila ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate codurile penale, scrie Hotnews .

Seful DIICOT: 4.770 de dosare ar trebui iNCHISE daca intra in vigoare Codurile penale modificate

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat marti ca 4. 770 de dosare ar trebui inchise daca intra in vigoare Codurile penale modificate, scrie hotnews.

Dragnea: OUG privind Codurile penale, exclusa

Adoptarea unei ordonante de urgenta privind Codurile penale este exclusa, potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila Ordonanta pentru Codurile Penale: Nu va fi OUG si nici asumarea raspunderii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca nu a discutat cu partenerii de coalitie, in cadrul unei sedinte pe care a avut-o in cursul zilei, despre modificarea Codurilor penale prin.

Tariceanu: Codurile Penale nu vor fi modificate prin OUG sau asumarea raspunderii Guvernului. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni in Parlament, ca puterea nu va schimba codurilor penale prin ordonanta de urgenta precum circulau anumite informatii. Nu se discuta, nu am discutat.

intalnire de urgenta Dragnea-Tariceanu pe tema pregatirii strategiei PSD-ALDE privind codurile penale

Liderii coalitiei majoritare Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit pentru o sedinta de urgenta, la Parlamentm pentru a pune la punct strategia PSD-ALDE privind modificarile la codurile.

Tariceanu, penalizat dupa ce s-a opus unui OUG pe codurile penale: Cele cinci momente cand a ajutat statului paralel

Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni ca nu este de acord cu modificarea codurilor penale prin ordonanta de urgenta sau asumarea raspunderii guvernului, fortandu-l practic pe Liviu Dragnea sa afirme ca nici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )