Libnet.ro
UNICEF

20:02

Un nou primar PSD cere demisia lui Dragnea: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN!

B1 B1,
Un nou primar PSD cere demisia lui Dragnea: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN!

Un nou primar PSD isi arata nemultumirea privind ramanearea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului in ciuda condamnarii primite in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sabin Bociu, primarul. continuă pe B1

Cresc nemultumirile in randul PSD. Primarul care ii cere demisia lui Dragnea

Sabin Bociu, primarul orasului Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi.

Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea tarii

Sabin Bociu, primarul social-democrat din comuna Jebel, judetul Timis, spune ca traieste cu speranta ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Mai mult,.

Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Sabin Bociu, unul dintre primarii social-democrati din judetul Timis, a scris luni pe Facebook ca este membru PSD de douazeci de ani, insa spera ca social-democratii vor realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Acesta a mai spus si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici din Comiteul Executiv National al partidului care si-au aratat sustinerea fata de Dragnea.

Prima reactie din PSD dupa ce un primar a cerut public demisia lui Dragnea din fruntea partidului

Prima reactie din PSD Timis dupa ce primarul comunei Jebel, Sabin Bociu, a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece din fruntea PSD. 2016 - Presedintele PSD, Liviu Dragnea, viziteaza.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Se scindeaza PSD? Primarul rebel, dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea: Sute de membri PSD mi-au transmis mesaje de apreciere. E o ruptura intre conducerea centrala si restul social-democratilor

Primarul PSD din Jebel, Sabin Bociu, a sustinut ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Detalii AICI) Bociu sustine ca de cand a publicat acest mesaj sute de membri PSD i-au.

Adrian Pau (PSD Timis) l apara pe vicepresedintele care i-a cerut demisia lui Dragnea, dar nu va vota motiunea

Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau, a declarat luni ca sustine libertatea de exprimare si de opinie a colegului sau social-democrat, vicepresedintele PSD Timis, Sabin Bociu, care i-a cerut demisia din functii a lui Liviu Dragnea, dar exclude votarea motiunii de cenzura a Opozitiei la adresa cabinetului Dancila, potrivit Agerpres.

Fost primar PSD, trimis la inchisoare pentru coruptie. Instanta l-a gasit vinovat in 6 capete de acuzare

Dupa ce a executat o pedeapsa de 6 luni de inchisoare, prima instanta l-a trimis din nou dupa gratii pentru savarsirea a 6 infractiuni.

DOCUMENT Decizia conducerii PSD privind sustinerea lui Dragnea la sefia PSD si a Camerei

PSD a adoptat o declaratie prin care anunta ca il sprijina in continuare pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vrea mentinerea sa ca sef al partidului, precum si ca va avea loc accelerarea procedurilor pentru modificarea legislatiei penale si a legilor Justitiei.

DOCUMENT Decizia conducerii PSD privind sustinerea lui Dragnea la sefia PSD si a Camerei, dar accelerarea procedurii pentru modificarea legislatiei penale

PSD a adoptat o declaratie prin care anunta ca il sprijina in continuare pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vrea mentinerea sa ca sef al partidului, precum si ca va avea loc accelerarea procedurilor pentru modificarea legislatiei penale si a legilor Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )