Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALDE da liber remanierii ministrului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALDE da liber remanierii ministrului Justitiei

Zilele lui Tudorel Toader in fruntea Ministerului Justitiei par numarate. Cel putin asa reiese din declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, care a spus, ieri, ca Tudorel Toader ocupa un loc de ministru care i se cuvine PSD. continuă pe Ziarul Bursa

O noua LOVITURA la adresa lui Dragnea. Tariceanu NU e de acord cu remanierea ministrului Justitiei: Tudorel Toader a pus lucrurile la punct!

Noi tensiuni in cadrul coalitiei de guvernare. Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a lasat sa se inteleaga ca se opune remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, aratand ca acesta este unul.

Codrin Stefanescu TUNA si FULGERA dupa ce refuzul ALDE de remaniere a ministrului Justitiei: Domnul Tudorel Toader este pe postul PSD de ministru. Nici daca era Monica Macovei nu facea asa ceva!

Secretarului executiv al PSD, Codrin Stefanescu, pare infuriat la culme de refuzul partenerilor de guvernare - ALDE - cu privire la remanierea ministrului Justitiei. El le reaminteste celor de la ALDE ca.

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei: Am vorbit cu domnul Tariceanu

Liviu Dragnea a vorbit, joi,posibila remaniere aministruluiJustitiei. Precizarea a fost facuta dupa ce liderul ALDE a spus ca este foarte multumit de Tudorel Toader. De ce a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )