Libnet.ro
UNICEF

17:30

Busoi:Pentru PNL, Crin Antonescu a fost si ramane un reper important

Adevărul Adevărul,
Busoi:Pentru PNL, Crin Antonescu a fost si ramane un reper important

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi sustine ca fostul presedinte al liberalilor, Crin Antonescu, este un reper important atat pentru partid, cat si pentru electorat. Declaratia vine in contextul in care primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a criticat candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, atacat din interiorul partidului: Nu consider potrivit sa fie pe lista pentru europarlamentare

Un liberal spune clar ca nu considera oportuna candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare pe lista PNL. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, considera ca prezenta lui Crin Antonescu pe lista PNL.

Nicolae Robu: Crin Antonescu nu are ce cauta pe lista de candidati la europarlamentare: Nu poate raspunde ce realizari are si ce a facut n ultimii cinci ani

Liderul PNL Timis, Nicolae Robu, nu considera potrivita prezenta lui Crin Antonescu pe lista candidatilor la europarlamentarele, spunand ca acesta nu are un raspuns privind realizarile pe care le-a lasat in urma si nici la intrebarea electoratului liberal ce a facut in ultimii cinci ani.

Surse: Cum arata lista PNL pentru europarlamentare. Pe ce loc va fi Crin Antonescu

Lista PNL pentru alegerile din mai e aproape gata, pe locurile eligibile urmand sa fie cativa grei ai formatiunii, dar si actuali europarlamentari, au precizat surse politice pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )