Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dragnea o contrazice pe Dancila cu privire la referendumul pentru familie: Vom face actiuni de informare a populatiei. I-am rugat pe pensionarii PSD sa se implice (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea o contrazice pe Dancila cu privire la referendumul pentru familie: Vom face actiuni de informare a populatiei. I-am rugat pe pensionarii PSD sa se implice (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie din 6-7 octombrie. Vom face actiuni de informare a populatiei, a spus Dragnea. Declaratia vine dupa. continuă pe B1

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce cred romanii despre referendumul pentru familie

in satul Mariuta din judetul Calarasi oamenii nu stiu prea multe despre referendumul pentru familie. N-am auzit, noi suntem cu treaba. Nu stam sa ne uitam la televizor, spune o.

Dancila discuta cu socialistii europeni despre statul de drept si referendumul pentru familie - surse

Premierul Viorica Dancila discuta, miercuri, la Bruxelles, cu socialistii din Parlamentul European despre statul de drept, dar si despre referendumul pentru familia traditionala, au declarat pentru Mediafax surse din grupul SD din PE.

Liviu Dragnea, desprereferendumul pentru familie:intrebarea de pe buletinele de vot e destul de neclara

Liviu Dragneaa declarat, joi, ca PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie care va avea loc pe 6 - 7 octombrie. intrebat cum se va desfasura campania,liderul PSD a spus ca.

Politico: Referendumul pentru familie este anti-familie. Un exercitiu nerusinat de oportunism politic, care divizeaza si raneste

Referendumul privind familia traditionala ce va avea loc in Romania este doar o incercare a liderilor politici de a-i face pe votanti sa uite esecurile guvernarii, scrie Politico. Votantii vor fi.

Ion Cristoiu, scenariu-soc despre referendumul pentru familie

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, joi, la 100 de minute, o teorie incredibila legata de miza referendumului de pe 6-7 octombrie. in primul rand, PSD a dat inapoi. La ALDE era normal, pentru ca au fost.

Arhiepiscopul Tomisului, mesaj transant despre referendumul pentru familie

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, considera ca familia este alcatuita din barbat si femeie, precizand ca multi au deviat de la acest lucru si cred ca familia poate fi inteleasa si.

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vo.

Gabriela Firea a declarat public ce va vota lareferendumul pentru familie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizatca va spune dala referendumul din 6 - 7 septembrie. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine,.

Dancila, criticata dur de colegii socialisti europeni din cauza referendumului pentru familie. E un demers GROAZNIC! Vreau sa vad ca PSD se pozitioneaza iMPOTRIVA

Viorica Dancila, aflata la Bruxelles in aceste zile, a fost luata la intrebari de grupul socialisitilor europeni, familia politica din care face parte PSD, cu privire la referendumul pentru familia.

VIDEOSofia Vicoveanca a transmis un mesaj privind referendumul pentru familie

Interpreta de muzica populara Sofia Vicoveanca 77 de ani) sustine Coalitia pentru Familie si a transmis un mesaj prin care ii indeamna pe romani sa voteze la referendumul din octombrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )