Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dragnea, dupa declaratia Vioricai Dancila Orice om i este teama de o plngere penala: Oricarui om, poate, nu orice om

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, dupa declaratia Vioricai Dancila Orice om i este teama de o plngere penala: Oricarui om, poate, nu orice om

Liviu Dragnea a corectat o declaratie a premierului Viorica Dancila, care in urma cu o zi spusese, in fata presei: Orice om ii este teama de o plangere penala. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEODancila: Orice om i este teama de o plngere penala / Cred ca toata lumea trebuie sa credem n justitie PLUS Domnul Melescanul

Orice om ii este teama de o plangere penala, a raspuns luni Viorica Dancila, dupa intrebari ale jurnalistilor venite in conditiile in care duminica Liviu Dragnea a sustinut ca unele ONG-uri, impreuna cu PNL si USR, discuta depunerea unei plangeri penale la adresa premierului.

Dancila: Orice (sic!) om i este frica de o plngere penala

Orice om ii este frica de o plangere penala, a raspuns luni Viorica Dancila, dupa intrebari ale jurnalistilor venite in conditiile in care duminica Liviu Dragnea a sustinut ca unele ONG-uri, impreuna cu PNL si USR, discuta depunerea unei plangeri penale la adresa premierului.

Sondaj realizat de Dexonline pe Facebook, dupa una dintre gafele premierului: Orice om i este frica sau Oricarui om i este frica?

Una dintre gafele premierului a devenit motiv de sondaj pe Facebook. Astfel, Dexonline intreaba care este varianta corecta Orice om ii este frica de o plangere penala sau Oricarui om ii este frica de o plangere penala. Reamintim ca premierul Viorica Dancila a declarat luni ca Orice om ii este teama de o plangere penala.

Romgleza Vioricai Dancila: Ce i-a spus premierul Papei Francisc. PRIMELE IMAGINI CU SONOR(VIDEO)

Noi imagini de la intanirea premierului Viorica Dancila cu Papa Francisc. in presa italiana a aparut un videoclip cu sonor de la intrevederea de la Vatican. Asta dupa ce Guvernul Romaniei a publicat pana.

Iohannis: Ne afundam intr-o gaura de diletantism si populism. Ce spune seful statului despre demisia Vioricai Dancila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, la Blaj, si despre protestele antiguvernamentale anuntate pentru sambata in toata tara. Seful statului a afirmat ca este importanta atitudinea civica a romanilor.

Iohannis, ironii despre vizita Vioricai Dancila la Vatican: Nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la Blaj, intrebat despre anuntul facut de premierul Viorica Dancila referitor la vizita Papei Francisc in Romania, ca nu crede ca doamna a inteles ce s-a vorbit acolo.

Ce limba vorbeste premierul Romaniei? Dancila: Orice om ii este frica de o plangere penala

Viorica Dancila a comis o noua greseala gramaticala, care a devenit virala pe retelele de socializare. Orice om ii este frica de o plangere penala, dar eu sper sa nu se ajunga la astfel de lucruri.

Cea mai tare PARODIE dupa intalnirea Viorica Dancila-Papa Francisc: Avem si Hannah Montana (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, este tinta ironiilor dupa ce s-a facut de ras si in fata Papei Francisc. Nu doar ca a vorbit romgleza la Vatican Detalii si VIDEO AICI), dar internautii.

Dragnea, dupa ce a aruncat chistocul pe jos: Eu muncesc in folosul comunitatii de 20 de ani!

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. in fata magistratilor de la Curtea Suprema, acesta a sustinut ca refuza sa fie luata i.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat cererea procurorilor DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )