Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratia presedintelui vine in contextul conflictului extern dintre SUA si Iran, dar si a scandalului intern dintre PSD si PNL pe tema pensiilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis: Romania sustine un rol mai mare al NATO in Orientul Mijlociu

Romania sustine implicarea NATO in regiunea Orientului Mijlociu, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Donald Trump a cerut cresterea rolului Aliantei in aceasta zona, in contextul tensiunilor cu Iranul.

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa incepand cu ora 18.

Perioada agitata pe scena politica.Presedintele Klaus Iohannis face declaratii la ora 18

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, apel la calm in Orientul Mijlociu: E momentul sa intervina diplomatii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o prima declaratie de presa din 2020.

Klaus Iohannis nu exclude asumarea raspunderii de catre guvern pe pensiile speciale. Mi se pare cam lunga vacanta parlamentara (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa, de joi, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca ar sustine o eventuala accelerare a demersurilor parlamentare de catre PNL cu scopul eliminarii pensiilor speciale. Aceasta.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita de lucru in landul Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, marti, in vizita de lucru in landul Bavaria, unde va participa la sedinta Guvernului local, va sustine o alocutiune si va avea discutii cu membrii guvernului de land cu privire la relatiile bilaterale si actualitatea europeana.

Klaus Iohannis: Nu creste varsta de pensionare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ideea ca oamenii care doresc sa munceasca in continuare, dupa varsta de pensionare, sa poata face acest lucru pana la 70 de ani. El arata insa ca este vorba doar despre o optiune, nu despre cresterea varstei de.

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )