Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele, declaratii la ora 18:00

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele va sustine, peste doar doua ore, o declaratie de presa.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii

Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele, luat la intrebari de revolutionari in Piata Universitatii

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni: E momentul unei noi etape in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

Iohannis: Prea multe generatii au fost de sacrificiu. Ce mesaj le-a transmis romanilor din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, juramantul de investitura in functie pentru al doilea mandat, in fata plenului reunit al Camerei Deputatilor si a Senatului. Seful statului a spus ca preia cu multa emotie al doilea mandat de sef al statului si a dat asigurari ca va fi presedintele tuturor romanilor.

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Detaliul rusinos de la ceremonia de investire a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Presedintele a sustinut discursul in fata unei sali aproape goale

Klaus Iohannis a depus, sambata, la Parlament, juramantul de presedinte al Romaniei pentru noul mandat de cinci ani. La sedinta solemna sala este aproape goala, semn ca parlamentarii il boicoteaza pe Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, la bilantul primului mandat la Cotroceni: Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare a facut din Romania un partener credibil si puternic in NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, la prezentarea bilantului primului sau mandat de sef al statului, ca inca de la preluarea functie a initiat condultari cu reprezentantii partidelor.

Klaus Iohannis, bilant de peste 800 de pagini al primului mandat: Documentul, pus la dispozitie in varianta electronica pentru a PROTEJA MEDIUL - Vezi AICI actul intergral

PresedinteleKlaus Iohannisa facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului, la Palatul Cotroceni. Documentul contine 833 de pagini si poate fi consultat AICI. Iohannis a spus ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )