Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce leafa avea Gelu Voican Voiculescu ca director al Institutului Revolutiei, desfiintat de Guvernul Orban

Adevărul Adevărul,
Ce leafa avea Gelu Voican Voiculescu ca director al Institutului Revolutiei, desfiintat de Guvernul Orban

Guvernul Orban a desfiintat Institutului Revolutiei Romane IRRD), condus de tandemul Ion Iliescu presedinte) - Gelu Voican Voiculescu director). Gelu Voican Voiculescu a peluat prin forta sefia IRRD in martie 2018, insa nu si-a publicat declaratia de avere pe site-ul institutiei, asa cum cere legea. Leafa sa era de 7. 359 de lei, potrivit informatiilor Adevarul. continuă pe Adevărul

Gelu Voican Voiculescu, despre desfiintarea Institutului Revolutiei: Adevaratii revolutionari au fost nesocotiti Vom face demersuri pentru a impiedica aplicarea acestei masuri abuzive

Directorul general al Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu, nu intelege motivatia privind desfiintarea acestei institutii si sustine ca acest demers vine in continuarea unor actiuni prin care adevaratii revolutionari au fost nesocotiti. El mai spune ca va face demersurile legale pentru a impiedica punerea in aplicare a acestei masuri pe cat de arbitrara, pe atat de abuziva.

Gelu Voican Voiculescu nu intelege de ce Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei: Adevaratii revolutionari au fost nesocotiti

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime impotriva umanitatii in dosarul evenimentelor din decembrie 1989, a reactionat luni seara, dupa ce Guvernul Orban a adoptat un OUG pentru desfiintarea Institutului Re.

Gelu Voican Voiculescu ameninta Guvernul Orban cu instanta, dupa ce a desfiintat Institutul Revolutiei

Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 IRRD) va intreprinde demersurile legale pentru a impiedica punerea in aplicare a acestei masuri pe cat de arbitrara, pe atat de abuziva, a reactionat Gelu Voican Voiculescu, directorul IRRD, dupa ce Guvernul Orban a desfiintat institutia.

Guvernul desfiinteaza controversatul Institut al Revolutiei Romane, condus de Gelu Voican-Voiculescu si Ion Iliescu

In sedinta de Guvern care a avut loc luni, 30 decembrie, premierul Ludovic Orban a anuntat ca este de acord cu desfiintarea Institutului Revolutiei Romane.

Reactia lui Ion Iliescu dupa desfiintarea Institutului Revolutiei: Mi se pare o porcarie inadmisibila

In sedinta de Guvern care a avut loc luni, 30 decembrie, premierul Ludovic Orban a anuntat ca este de acord cu desfiintarea Institutului Revolutiei Romane. Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat imediat: Nu inteleg, nu stiu, nu am aflat inca aceasta stire. Mi se pare o porcarie inadmisibila.

OUG privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, pe masa Guvernului

Un proiect de ordonanta de urgenta de desfiintare a Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 198.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )