Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban anunta prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor: Sensul discutiilor pe care le-am avut cu presedintele converge spre aceasta solutie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor: Sensul discutiilor pe care le-am avut cu presedintele converge spre aceasta solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor. Declaratia premierului vine dupa ce. continuă pe B1

Guvernul vrea sa amane intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii

Cu legea privind dublarea alocatiilor pentru copii la promulgare, premierul Ludovic Orban sustine ca in acest moment nu sunt prevazute resursele care sa acopere acest efort bugetar, lucru posibil dupa rectificare. in acest sens, solutia guvernului este de a proroga termenul de intrare a legii.

Mihai Fifor, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor: PNL ii scuteste de taxe pe cei cu venituri mari, dar nu vrea sa dea pentru copiii din Romania

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, critica Executivul Orban, subliind ca acesta acorda facilitati fiscale bancilor si corporatiilor si ii scuteste de taxe, dar refuza sa permita intrarea in vigoare a legii care prevede dublarea alocatiilor.

Parintii cer Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii: Este inacceptabil ca statul sa gaseasca bani pentru pensiile speciale, numai pentru copiii nostri nu

Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar cere Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii. Suntem constienti ca bugetul nu reprezinta un sac fara fund, numai ca, in ultimii 30 de ani, de cate ori este vorba de bugetul Ministerului Educatiei, de investitii bugetare reale in educatie sau de alocatiile copiilor, nu se gasesc resurse financiare, spun parintii intr-un comunicat de presa. Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala.

VIDEO Iohannis, despre dublarea alocatiilor pentru copii: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla inca in analiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea legii privind dublarea alocatiei pentru copii, insa aceasta se afla inca in analiza.

ALOCATII 2020. Ludovic Orban: Vom amana dublarea alocatiilor. Si daca am vrea, nu le-am putea majora

Ludovic Orban a anuntat amanarea dublarii alocatiilor copiilor. Decizia vine dupa ce guvernul Orban a incercat sa blocheze legea, dar presedintele Klaus Iohannis a declarat ca o va promulga.

Dublarea alocatiilor s-ar putea amana. Orban: Cel mai probabil vom proroga termenul de intrare in vigoare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca, cel mai probabil, termenul de intrare in vigoare a dublarii alocatiilor pentru copii va fi prorogat, scrie Agerpres.

intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, vineri, la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si vor discuta, printre altele, despre alegerile anticipate, pe care ambii sustin ca si le doresc. Un alt subiect ar putea fi convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara pentru rezolvarea situatiei pensiilor speciale, dar si sursele de finantare pentru dublarea alocatiilor pentru copii, in conditiile in care legea pe acest subiect se afla la promulgare, avand termen 18 ianuarie, relateaza News. ro.

Federatia Parintilor cere guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor

Posibilitatea ca dublarea alocatiilor sa fie blocata de catre guvernul Orban a creat o reactie a parintilor care au cerut ca maririle sa ramina valabile.

Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Acum nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca proiectul de lege care prevede dublarea alocatiilor pentru copii inca se mai afla in analiza. Proiectul de lege a ajuns la mine si are termen la 18 ianuarie.

Iohannis: Nu voi refuza dublarea alocatiilor. Astept insa lamuriri de la Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu se gandeste sa refuze dublarea alocatiilor, doar ca asteapta lamuriri de la Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )