Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la. continuă pe B1

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru: in Bucuresti sunt in total 1.221 de paturi pentru pacientii COVID

221 de paturi este capacitatea totala de primire a pacientilor COVID in spitalele din Bucuresti in acest moment, insa numarul de paturi alocate bolnavilor infectati cu noul coronavirus ar putea creste in perioada urmatoare, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, vizita de urgenta la DSP Bucuresti, dupa ce o angajata a fost confirmata cu Covid-19, iar sefa institutiei a refuzat izolarea si testarea subalternilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, miercuri seara, ca va face o vizita de urgenta la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti, dupa ce o angajata - cadru medical - a fost confirmata cu Covid-19, iar conducerea institutiei a refuzat sa ia masurile specifice de teama ca va bloca activitatea.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom ajunge si la 1.000 de cazuri noi pe zi, dar situatia se va ameliora cu noua lege privind carantina si izolarea

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, sustine ca vom avea o crestere progresiva in urmatoarele 14 zile si vom ajunge si la 1. 000 de cazuri confirmate de COVID-19 pe zi. Cu toate acestea,.

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

ULTIMA ORA! Se cere demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Deputatul Steluta Cataniciu, presedintele PPU social-liberal) Bucuresti, i-a cerut demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa declaratia ministrului de miercuri. Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli, a spus ministrul.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Se poate ajunge la carantinarea unei zone, cand acolo sunt confirmate trei cazuri noi de COVID-19 la 1.000 de locuitori

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca se poate ajunge la carantinarea unei zone, atunci cand acolo apar trei cazuri noi de COVID-19 la 1. 000 de locuitori. Potrivit bilantului prezentatluni de.

Mesajul dur al lui Nelu Tataru. Suntem ciuma Europei!

Nelu Tataru vine cu un mesaj extrem de dureros pentru romani, dupa ce Romania si-a batut reordul de persoane infectate de pe teritoriu. Ministrul Sanatatii este extrem de dezamagit de noile vesti. Nelu Tataru, mesaj dur: Suntem ciuma Europei! Radiografia Romaniei din cadrul crizei sanitare arata mai rau pe zi ce trece. Grupul de Comunicare .

Ce se intampla cu alegerile locale din 27 septembrie. Scenariul lansat de Nelu Tataru

Alegerile locale din luna septembrie s-ar putea desfasura pe durata a doua zile, pentru a evita aglomerarile in sectiile de votare. Aceste esta un scenariu avansat de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )