Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noroc de PSD-ist. Vicepremierul Viorel Stefan a primit un mic imprumut de 110.000 de dolari

B1 B1,
Noroc de PSD-ist. Vicepremierul Viorel Stefan a primit un mic imprumut de 110.000 de dolari

Vicepremierul Viorel Stefan a primit de la o persoana fizica un mic imprumut de 110. 000 de dolari. Social-democratul nu a precizat in declaratia de avere cum se numeste persoana atat de. continuă pe B1

Vicepremierul Viorel Stefan, anunt despre Pilonul II. Ce se intampla cu pensiile romanilor

Vicepremierul Viorel Stefan, care in ultima perioada este scos tot mai in fata de Guvern cand vine vorba de chestiuni economice, a dat asigurari, sambata, ca executivul nu va face niciun fel de modificari i.

Income. Vicepremierul Viorel Stefan, detalii despre Pilonul II de pensii si o posibila remaniere a Guvernului Dancila

Vicepremierul Viorel Stefan a vorbitsambata, la Income, despre Pilonul II de pensii. Acesta spune ca apropiem, in sfarsit, de o crestere sustenabila. Nu exista nicio discutie, nicio evaluare.

Finantele: Nu stim nimic. Noi ne luam dupa ce spune vicepremierul Viorel Stefan. ntelesesem ca nu se schimba nimic/ La Finante nu exista niciun proiect si nu se lucreaza la nimic legat de Pilonul II

Noi nu stim nimic despre modificari la Pilonul II de pensii. Noi ne luam dupa ce spune vicepremierul Viorel Stefan. Si, din cate am inteles, nu se schimba nimic in acest sens. La Finante nu exista niciun proiect si nu se lucreaza la nimic legat de Pilonul II. Acum aflam si noi ca este un proiect initiat de Secretariatul General al Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro, surse din Finante.

Finantele, despre suspendarea contributiilor la Pilonul II: Nu stim nimic. Noi ne luam dupa ce spune vicepremierul Viorel Stefan / La Finante nu exista niciun proiect si nu se lucreaza la nimic legat de Pilonul II

Noi nu stim nimic despre modificari la Pilonul II de pensii. Noi ne luam dupa ce spune vicepremierul Viorel Stefan. Si, din cate am inteles, nu se schimba nimic in acest sens. La Finante nu exista niciun proiect si nu se lucreaza la nimic legat de Pilonul II. Acum aflam si noi ca este un proiect initiat de Secretariatul General al Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro, surse din Ministerul de Finante.

SURSE Finantele, despre suspendarea contributiilor la Pilonul II: Nu stim nimic. Noi ne luam dupa ce spune vicepremierul Viorel Stefan / La Finante nu exista niciun proiect si nu se lucreaza la nimic legat de Pilonul II

Noi nu stim nimic despre modificari la Pilonul II de pensii. Noi ne luam dupa ce spune vicepremierul Viorel Stefan. Si, din cate am inteles, nu se schimba nimic in acest sens. La Finante nu exista niciun proiect si nu se lucreaza la nimic legat de Pilonul II. Acum aflam si noi ca este un proiect initiat de Secretariatul General al Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro surse din Ministerul de Finante.

in loc sa raspunda criticilor aduse de Iohannis, Viorel Stefan a venit cu... lista. PSD arunca iar praf in ochii romanilor: Venim cu un model nou de dezvoltare economica!

Asteptat sa raspunda criticilor aduse de presedintele Klaus Iohannis guvernarii pe tema fondurilor europene si a Pilonului II de pensii, vicepremierul Viorel Stefan a tinut marti, la Palatul Victoria, o.

Viorel Stefan anunta proiectele strategice de autostrazi: Ploiesti - Brasov, Autostrada Sudului si Targu Neamt - Iasi - Ungheni, cu pod peste Prut

Vicepremierul Viorel Stefan a anuntat marti proiectele strategice de infrastructura pe care Guvernul le va demara in sistem de parteneriat public-privat, printre acestea regasindu-se trei autostrazi: Ploiesti - Brasov, Autostrada Sudului si Targu Neamt - Iasi - Ungheni, care va include si un pod peste Prut.

Viorel Stefan: Guvernul nu a initiat niciun demers in sensul modificarii regimului la Pilonul II. Exista doar foarte multa preocupare in dezbaterea publica

Vicepremierul Viorel Stefan a afirmat luni, intrebat despre proiectul privind modificarea Pilonului II de pensii, ca nu exista niciun proiect privind suspendarea contributiilor, iar Guvernul nu a initiat niciun demers pentru a modifica Pilonul II. De asemenea, el a spus ca il bucura faptul ca se discuta despre acest subiect in spatiul public.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )