Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Daea, dupa declaratia despre porci si Auschwitz: imi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufleteasca si sper sa fiu inteles!

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Daea, dupa declaratia despre porci si Auschwitz: imi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufleteasca si sper sa fiu inteles!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, isi cere scuze public dupa ce a afirmat ca porcii cu pesta trebuie incinerati, iar asta este o munca extraordinara, ca la Auschwitz. El sustine ca a vrut sa prezinte situatia deosebit de grea cu care se confrunta in aceasta perioada crescatorii de porci si sa isi exprime durerea sufleteasca. De asemenea, Daea isi exprima respectul pentru toti membrii comunitatii evreiesti. continuă pe Adevărul

Reactia lui Daea, dupa declaratia despre porci si Auschwitz: imi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufleteasca si sper sa fiu inteles!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, isi cere scuze public dupa ce a afirmat ca porcii cu pesta trebuie incinerati, iar asta este o munca extraordinara, ca la Auschwitz. El sustine ca a vrut sa prezinte situatia deosebit de grea cu care se confrunta in aceasta perioada crescatorii de porci si sa isi exprime durerea sufleteasca. De asemenea, Daea isi exprima respectul pentru toti membrii comunitatii evreiesti.

PRIMA REACTIE a lui Daea, dupa ce a comparat incinerarea porcilor cu... uciderea evreilor la Auschwitz

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a comparat incinerarea porcilor cu. uciderea evreilor in lagarul de la Auschwitz. Mai mult, ministrul a spus ca aceasta este o treaba extraordinara!! Detalii AICI).

Prima reactie a primarului din Dambovita care si-a acordat titlul de cetatean de onoare: E un joc al opozitiei si al unui ziar local

Primarul din Pietrosita a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca si-a acordat singur titul de Cetatean de Onoare al comunei. intrebat de jurnalisti daca stirea este reala, Ion Dicu a negat cu.

Prima reactie din PSD dupa ultima gafa a lui Dancila: Este o gafa serioasa de diplomatie. Zona Balcanilor e o zona cu multe sensibilitati istorice

Adrian Dobre, fost secretar de stat si fost purtator de cuvant al PSD, considera ca cea mai recenta gafa a premierului Viorica Dancila este o gafa serioasa de diplomatie. Este primul reprezentant din PSD care recunoaste greseala premierului.

Liviu Dragnea il cearta pe Petre Daea dupa ce a comparat incinerarea porcilor cu Auschwitz: Sa fie mai atent asupra modului in care se exprima!

Presedintele PSD Liviu Dragnea il taxeaza pe ministrul Agriculturii Petre Daea pentru comparatia facuta intre incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana si uciderea evreilor in lagarul de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )