Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raluca Turcan (PNL) anunta schimbari in SANATATE: Asistam la un monopol al unor centre medicale pentru programele de rezidentiat (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan (PNL) anunta schimbari in SANATATE: Asistam la un monopol al unor centre medicale pentru programele de rezidentiat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca Executivul are in vedere adoptarea unei Ordonante de Urgentacare sa permita mai multorcentre sa organizeze programe de rezidentiat. Declaratia. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie, respectiv pensionarea anticipata a magistratilor de la 1 ianuarie 2020, evitand astfel diminuarea eficientei si calitatii actului de justitie, sustinand ca au fost respectate recomandarile expertilor Comisiei de la Venetia si cele din raportul MCV.

PNL corecteaza PSD! Raluca Turcan ii trage de urechi pe social-democrati

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca guvernarea PNL a corectat masura PSD care putea conduce la b.

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Raluca Turcan anunta reduceri de personal la ministere si institutii publice

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca vor avea loc reduceri de personal la ministere si institutii publice, care sa inceapa chiar sa serveasca cetateanul.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

Raluca Turcan anunta reorganizarea institutiilor din subordinea ministerelor: Clienti politici, nepoti sau iubite trebuie sa isi vada de drum!

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca Guvernul va face o reorganizare a institutiilor din subordinea ministerelor pentru a crea o structura mai supla a acestora, iar nepotii, clientii.

Turcan: PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor

PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale, cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor, a anuntat luni vicepremierul Raluca Turcan, precizand ca se doreste eliminarea unei inechitati crase.

RALUCA TURCAN: Romania cheltuie 9 miliarde de euro anual pentru pensiile speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat azi, in cursul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal sustine anularea pensiilor speciale. Hotararea nu este valabila si in cazul pensiilor speciale ale militarilor sau magistratilor, relateaza News. ro.

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

RALUCA TURCAN: Romanii puteau trai ca afara daca dezvoltarea tarii nu era franata de coruptie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca, in ultimii 30 de ani, romanii au emigrat in masa nu doar in cautarea unui nivel de trai mai bun, ci si a unei societati fara coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )